2777
2789
عنوان

اینجا خدا شناس هست که به دادم برسه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 266 پست
نه عزیزم عاشقی نبود فکر کردم تنها کسیه که میتونه نجاتم بده ولی فهمیدم هیچ کس وجود نداره ...ولی با او ...

خودت نجات دهنده خودت باش 

خودت چتر خودت باش 

ب خودت تکیه کن 

منم اولش مثل تو دنبال نجات دهنده بودم اما نجات دهنده تو فقط خودتی🌻

اگرم کمکی نیاز داشتی البته من نمیدونم مشکل چیه اما از خانواده یا کس دیگ کمک بگیر ادم قحطی ک نیس

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم که بتونم...توروخدا واسم دعا کن خواهش میکنم

ببین تو دلت شکسته دعات زود میگیره   من الان میرم کم کم نمازم و بخونم 

حتماً دعات میکنم 

شما هم دعام کن    کنکور۱۴۰۱ دانشگاه دولتی روزانه قبول بشم 💚

براچی پول بدی بهش؟مگ چکار میکنه؟

مشاوره درسیه روانشناسه خیلی مهربون بنظر میومد گفتمش پول بیشتری بهت میدم اونم واست نصرفه کلیمم میفروشم هر شرطی بذاری قبول میکنم اوضاعمو میدونست واسم محترم بود خیلی،،،خیلی واسه جوابش منتظر موندم گفت نه خداحافظ...

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
ببین تو دلت شکسته دعات زود میگیره   من الان میرم کم کم نمازم و بخونم  حتماً دعات میکنم ...

انشاا... عزیزم انشاا...،،،خیلی خیلی لطف میکنی

کسی راهی بلده که من حرفمو به خدا برسونم؟؟؟؟؟😢😢😢😢😢چطوری بگم که بفهمه دیگه خستم

خدا از رگ گردن نزدیک تره

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
شایدم رفتنش ب صلاحت بوده  رفتنی میره اخرش  ،موندنی نبوده ک رفته  سخته اما تو قوی تر ...

شاید به صلاحم نبوده امیدوارم خدا تحملشو و حکمتشو نشونم بده یا حداقل ینجوری وابستگی به آدم های اشتباه رو ازم دور کنه و سر راهم قرارشون نده

مشاوره درسیه روانشناسه خیلی مهربون بنظر میومد گفتمش پول بیشتری بهت میدم اونم واست نصرفه کلیمم میفروش ...

اینو بدون عزیزم تو زندگیت هیچوقت خودتو کوچیک نکن و التماسشو نکن این کار انقد عذاب آوره که نگو میدونم که چقدر برات این رفتارش گرون تموم شده اما تو اینو وسیله پیشرفتت بدون نه تنهاییت

اینو بدون عزیزم تو زندگیت هیچوقت خودتو کوچیک نکن و التماسشو نکن این کار انقد عذاب آوره که نگو میدونم ...

دقیقااا..خیلی واسم محترم و عزیز بود..انگار دستمو ول کرد و پرت شدم تو یه دره عمیق و تاریک