2777
2789
عنوان

اینجا خدا شناس هست که به دادم برسه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 266 پست
چطوری این کارو بکنم بخدا خواستم متوجه نمیشه...مگه غیر از اینه که خدا همه اینارو تو سرنوشتم قرار داده ...

خب شرایط یه اتفاقاتی رو ایجاد میکنه جزو قوانین دنیاست که هر چیزی تبعاتی داره تو شاید قربانی اتفاقات و تبعات یه چیزایی شده باشی شاید حتی خودت جایی اشتباهی کردی که تبعاتش تو رو مورد آسیب قرار داده ، دو دو تا میشه ۴ تا زمین جاذبه داره لیوان شیشه ای تو هوا رها شه میفته میشکنه‌.‌‌‌‌... 

خدا شنونده و بیناست ، اگه حس میکنی نمیبینت شاید خودت راهو گم کردی ، همه ما تو زندگیهامون یه جاهایی راهو گم کردیم 

خدا در حدیث قدسی گفته اگر بندگان کناهکارم میدانستند که چقدر منتظر  بازگشتشان هستم  هر آینه از شوق میمردند ....

تو برگرد سمتش ، تو که ماشالله اینقد خوبی از یاد و ذکر خالقت هم غافل نشو و امیدت رو از خودش قطع نکن ، چون اونوقت شیطان و وسوسه هاش مثل خودکشی و ‌‌‌‌...‌ بهت رو میارن، افسارت زندگیت رو تو دست میگیرن‌.‌‌‌.. 

شیطان میخواد با کاشتن بذر ناامیدی از خالق خودت و زندگی و همه چی ... کارت رو بکشونه به جایی که دوست داره

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

نگرانم که نکنه هیچ دلخوشی بزرگی باشه که به واسطه اون بتونم به غمم و روح زخمیم غلبه کنم و امید به زند ...

اگه افکار خودکشی داری و با توجه به این حرفات به نظر میرسه افسردگی داری ، عزیزم با مراجعه به یه تراپیست و در صوزتی که لازم بدونه ارجاعت بده به روانپزشک ، همه این افکار منفی و ناامید کنندت برطرف میشه 

.به جای التماس از آدمایی که براشون مهم نیستی ، دوست شو با خالقت که تو رو عاشقانه به معنی واقعی میخواد ، درد دلات رو میخره اون... 

یه چیزی بهت بگم برای خوشحال بودن منتظر چیزای بزرگ نباش در لحظه زندگی کن 💟 

قدر لحظاتت رو بدون ، از چیزای ساده لذت ببر و دلخوش شو ، از تلاش برای یه آزمون یا امتحان ، از مفید بودن در طول شبانه روز ،  از تجربه های بی ضرر مثل یادگرفتن یه سبک نقاشی جدید.... 

زندگی ایناست 

خوشحالیتو گره نزن به یه سری اتفاقات که معلوم نیست پیش بیان یا نه...  خوشحالیت رو تو این قرار بده که در احظه زندگی کنی 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه افکار خودکشی داری و با توجه به این حرفات به نظر میرسه افسردگی داری ، عزیزم با مراجعه به یه تراپی ...

خیلی ممنونم ازت از حرفات استفاده میکنم عزیزم🌹

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
خب شرایط یه اتفاقاتی رو ایجاد میکنه جزو قوانین دنیاست که هر چیزی تبعاتی داره تو شاید قربانی اتفاقات ...

کاملا درسته

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
خیلی ممنونم ازت از حرفات استفاده میکنم عزیزم🌹

شما راهی بلدی تو دین یا هر چی که بتونم باهاش با خدا حرف بزنم؟ که بشنوه صدامو؟

روح ما جزئی از خداست اصلا رابطمون قطع نیست

بنظرم هر شب تو یه دفتر خواسته هاتو بنویس همون لحظه ی نوشتنم خدا چون باهامون کانکته در لحظه همه رو میشنوه

همه جورش خدا میشنوه ولی با نوشتن خودت حالت خوبتره

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

امیدوارم خدا ب دلت نگاه کنه غصه نخور خدا هست این سختیا میگذره 

پارسال همچین موقعی اتفاق خیلی بدی برای خونوادمون افتاد فک میکردم بعد اون قرارع دیگه حال هیچ کدوممون خوب نشه الان ک نگاه میکنم میبینم اونم گذشت کلا نباید واسه اتفاقا خیلی غصه خورد ب خودش بسپار 

نماز شب هم حتما بخون خیلی کمکت میکنه

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده