2777
2789
عنوان

خیانت پدرم و بدبختی هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 4197 بازدید | 116 پست
میدونم چه حسی داره عزیزم. حالا خوبه جلو چشمتون نبستن و اون خودش شوهر داره. من بابام زن دوم گرفته. هم ...

خیلی سخته خیلی ما خیلی عذاب کشیدیم کلی بیرون شدیم از خونه کلی سرما تو زمستون بابام بیرونمون کرد غرورمونو له کرد الان حس میکنم همه احساس ترحم دارن نسبت ب ما و دلشون ب حال ما میسوزه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم چاره‌ ای نداشت. بابام گیر داده بود. باید جدا میشد اما همه میفهمیدن. بابام گفت مخفیانست کسی نم ...

حالا رفتارش با مادرت چطوره یا شما

اون زنه جوونه یا نه

برا مادرت خیلی ناراحت شدم

حالا رفتارش با مادرت چطوره یا شمااون زنه جوونه یا نهبرا مادرت خیلی ناراحت شدم

رفتارش بستگی به اون زنه داره. اگر مامانم چیزی نگه و مشملی نداشته باسه خوبه اما اگر اعتراض کنیم شمر میشه. 

اره جوونه

الهی قربون دل بزرگت بشم، بنظرت شما خودت میتونی خانوادتو نجات بدی با درس خوندنت و به جایگاه های خوب رسیدن خانوادتو نجات بده وگرنه تا اخر عمر مادرت باید عذاب بکشه خواهر برادراتو راضی کن درس بخونن دکتری مهندسی چیزی بشین با درامد بالا

ما هم یه فامیل داریم بچه هاش که رفتن سرکار خوب از شوهرش طلاق گرفتم اونم همین داستانو داشت 

خدا میخواد مستقل و قوی بشی تلاش خودتو بکن

نه بابا خدانکنه. خونه ی جدا گرفته براش

تو شهر ما یه آقایی وضعش خیلی خوبه

زن دوم کرفت

حتی دخترای دوتا زنش با هم تو یه مدرسه بودن مثل کارد و پنیر

میگفتن زن دومی بخودشو و بچه هاش حسابی میرسه ولی زن اولی همش در حال نفرین کردن

البته حق داشته

ولی حالا ک بابات وضعش خوبه و فکر زن دومشه

مامانتم بفکر خودش باشه

غصه خوردن فایده نداره

چ جسمی چ ظاهری بخودش برسه

ببخش زن اولی منظورم بوددرسته حق دارهولی اینقد بداخلاقی میکنه ک شوهره همش پیش زن دومیه

نه نه من مامانم این شکلی نیست. والا مردا از خوداشونه همش پیش دومی باشن حالا بد اخلاقی و اینا هم ببینن که بهونه دارن قشنگ