2777
2789
عنوان

اینجا خدا شناس هست که به دادم برسه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 266 پست
خدا ولم نمیکنه خستم دیگه خیلی خستم الانم به زور دارم مینویسم

چی شده عزیزم؟ قطعا خدا هست 

قطعا داره شما رو میبینه 

قطعا صداتونو میشنوه 

لحظه ای شک نکن 

همیشه نور در دل تاریکی روشن میشه 

به مو میرسه پاره نمیشه 

فقط جزع و فزع نکن 

من خودم روزهای خیلی خیلی سختی گذروندم 

نفسم از جای گرم بلند نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مشکلتون چیه؟شاید انقدر بزرگ نباشه که این فکرارو میکنید؟

گفتم عزیزم گفتم...خیلی بزرگه واقعا بزرگه...بنظرم هیچکس دل سوخته منو نداره 

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
کسی راهی بلده که من حرفمو به خدا برسونم؟؟؟؟؟😢😢😢😢😢چطوری بگم که بفهمه دیگه خستم

تعداد پست: 273

سلام عزیزم بیاتاپیک من هرکسی آرزویی داره بیادبگه وبگیره راه حل یا تاپیک فنگشویی متفاوت کیان جواب همه سوالاتت هست دعام میکنی قسمتت بود شانسی چشم 

چی شده عزیزم؟ قطعا خدا هست  قطعا داره شما رو میبینه  قطعا صداتونو میشنوه  لحظه ای ...

عزیزم منم همیشه تلاش کردم بنده خوبی باشم تا خدا هم بعد ها تو سختی های زندگیم جبران کنه ولی چیشد؟ حتی نمیدونم دارم تاوان چیو میدم خیلی بیشتر از سن و حد انسان بودنم عذابم داده خیلی

عزیزم منم همیشه تلاش کردم بنده خوبی باشم تا خدا هم بعد ها تو سختی های زندگیم جبران کنه ولی چیشد؟ حتی ...

عزیزم شما از عالم قبل از دنیا خبر داری ولی یادت نمیاد 

ماها در هر شرایطی که بدنیا اومده باشیم به نسبت عهدی که بستیم امتحان میشیم تا اینجا با اون امتحان یا درجه مون بالاتر بره یا در امتحانات سر شکسته بشیم و سقوط کنیم 

چرا خسته شدی چی میخوای؟

فقط میخوام به خدا بگم بسمه بگم ولم کن دیگه بگم منم ببین منم ادمم مگه چیکار کردم که حقم اینه بخدا من ادم خوبی بودم نمیدونم چرا ....

شما راهی بلدی تو دین یا هر چی که بتونم باهاش با خدا حرف بزنم؟ که بشنوه صدامو؟

نماز خواندن قرآن خواندن دعا خواندن خدا صد در صد صدات می‌شنوه فقط صبر کن تحمل کن تا ببین خدا چه قدر قشنگ جواب تو رو میده

نماز خواندن قرآن خواندن دعا خواندن خدا صد در صد صدات می‌شنوه فقط صبر کن تحمل کن تا ببین خدا چه قدر ق ...

امیدوارم تا اون موقع زنده باشم و ببینم...بنظرت چیکار میتونه بکنه که جبران این حالم باشه؟ آخه من دیگه به  ته ته خط رسیدم 

جای کفروناامیدی بیاتاپیکمابخون ناامیدی بدترین کفره شکرکن الان جنگ نیست ال نیست 

کاشکی بود و راحت میشدم من ارزومه بمیرم 

تایپیک اولتو خوندم خیلی ناراحت شدم آخه یه آدم چه قدر میتونه سختی رو تحمل کنه چقد آخه چقد دخترا بد بختن آخه چقد این مردا به زنا ظلم میکنن 

عزیز دلم ولی تو داری با سکوتت بزرگترین ظلم خودت به خودت میکنی داد بزن فریاد بزن مشکلتو بگو من دلم آتیش گرفت به خدا خدا کمکت کنه پناه ببر به خدا ولی اینو بدون ظلمی که تو داری به خودت میکنی گناهه