2777
2789
عنوان

اینجا خدا شناس هست که به دادم برسه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 266 پست
خواهش میکنم عزیزم  منم امشب و فردا خیلی برات دعا میکنم و انرژی میفرستم  عزیز دلم خداروشک ...

بزرگترین لطف رو در حقم میکنی خواهش میکنم فراموش نکن

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کنکور بدم میرم شهر دیگه ولی برخورد کسایی که دوسشون دارم بیشتر عذابم میده سیرم کردن از همه چی...م ...

عزیزم باور کن منم مثل توام هر روز من این بی احترامی و بی ارزشی رو میبینم و پیر میشم حتی بمیرم هم به خیالشون نیست 

تو تنها نیستی کوچکترین کار اشتباهی ازم سر نزده اما یه بلاهایی سرم اومده که هر روز برمیگردم به گذشتم که چه گناهی کردم که خدا انقدر سر راهم میزاره 

یه روزی بیخیالشون میشی 

وای تاپیک اولتو تا صفحه سه خوندم و بخدا اشک تو چشمام جمع شد😭😭😭بمیرم برات...ببین من فک کنم اون شخص مریض باشه.چون این کار اصلا عادی نیست.مریضه بخدا

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
اول اینکه  خیلی خودت رو دوست داشته باش  و با خودت مهربون باش ..دوم اینکه باید روحیه ت رو ق ...

نه چیزی بلد نیستم...دیگه دوست داشتنی واسم نمونده مدتیه بدنمو زخمی میکنم بدون اینکه احساس درد کنم.ولی باعث میشه آروم شم اما دیگه اینم نمیتونه آرومم کنه...از این حرصم میگیره که چقدر همیشه خوبی بقیه رو خواستم و فقط بدی ازشون دریافت کردم

گفتم عزیزم گفتم

من بابت عذابی که کشیدی و میکشی ازت معذرت میخوام

شعار نمیدم نمیخوامم حرفای گنده گنده بزنم خودم رسیدم بهش میگم بهت متوسل شو به خانوم حضرت زهرا دستو بذار تو دست اهل بیت 

آقا هستم                                                      امیری حسین و نعم الامیر
بزرگترین لطف رو در حقم میکنی خواهش میکنم فراموش نکن

خیالت راحت دارم برات صلوات میفرستم 

عزیزم سال 401 سال شماست شک نکن خانمی 💌

من دلم روشنه برات 😍

ایشالا مشکلت حل شد و اتفاق خوبی برات افتاد بیا اینجا تاپیک بزن منم تگ کن بیام خوشبختی تو جشن بگیریم 🌹💚

وای تاپیک اولتو تا صفحه سه خوندم و بخدا اشک تو چشمام جمع شد😭😭😭بمیرم برات...ببین من فک کنم اون شخص ...

فقط اون نیست عزیزم..امشبم یکی دیگه که خیلی واسم ارزش داشت و محترم بود واسم حالمو دید و ولم کرد رفت...بهش گفتم امیدم به تو  پول بیشتری از بقیه بهت میدم دارم میمیرم گفت نه مزاحم نشو 

خیالت راحت دارم برات صلوات میفرستم  عزیزم سال 401 سال شماست شک نکن خانمی 💌 من دلم روشنه برات ...

اگه زنده موندم چشم عزیزم .خیلی ازت ممنونم 

فقط اون نیست عزیزم..امشبم یکی دیگه که خیلی واسم ارزش داشت و محترم بود واسم حالمو دید و ولم کرد رفت.. ...

منظورت دوس پسره؟اون ولت کرده؟؟

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
شما راهی بلدی تو دین یا هر چی که بتونم باهاش با خدا حرف بزنم؟ که بشنوه صدامو؟

متوسل شو به ائمه 

حضرت عباس ،فاطمه زهرا

برو ی امامزاده و اونجا دعا کن 

اگر از ته دلت بخوای ناامیدت نمیکنن

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
چرا با یه روانشناس صحبت نمیکنی خب اینجوری که داری پیش میری چیزی ازت نمیمونه

پس فردا نوبت دارم ..الان الان هم دلم به اون خوشه دلم خوشه که پس فردا بهتر میشم وگرنه خودمو با آرزوم که حس کردن تیغ وسط بدنمه راحت میکردم 

نه چیزی بلد نیستم...دیگه دوست داشتنی واسم نمونده مدتیه بدنمو زخمی میکنم بدون اینکه احساس درد کنم.ولی ...

منم روزی انقد شکستم که فقط در این فکر بودم که با هیچی تسلی پیدا نمیکنم جز اینکه خودمو آتیش بزنم فکر میکردم با خودم میگفتم فقط درد سوختن میتونه درد روحمو کمتر کنه و باعث بشه که کمی به شکستم فکر نکنم 

۴ ماه بخون به هر دری بزن فقط این ۴ ماه بخون و دور شو ازشون منم مثل تو فقط میخونم که دور بشم تا یه نفس بکشم 

تا بدونم خدا به جز این خونه و عذابش چیا آفریده