2777
2789

توصیه ای چیزی دارین؟ حدود دوسال دیگه میشه ولی من از الان فکرم مشغوله هرچی به شوهرم میگم گوش نمیکنه که دوسال هم نریم چون دقیقه خونه هه کنار مغازه شوهرمو باباشونه همش حسزت نزدیک بودن به مغازه شو داره ولی من مادرشوهرم بااینکه سعی میکنه مهربون باشه بعد ۲ ۳ساعت پیش هم بودن شرپع میکنه مقایسه کردن عروسای فامیل و انتطاراتش گفتن و چرت و پرت میبافه

ان شاءالله اگه بتونیم بعد یکی دوسال نشستن طلاهای عروسیمون بزاریم رو پول خونه و یه خونه دیگه بخریم 

لطفا بگین چجوری بگذرونم این مدت رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کر باش کوور

حیلی سخته

الانم من درونگرام اینا کلشون برون گرا و بی تربیت یمقدار

هربار که میرم پیششون یه کار زشتی میبینم 

مادرشوهرم هربار که میرم یه دفعه درحال زدن پسر کوچولوشه یا کنار گوش من سرش داد میزنه

والا مامان من بعد ۳۰ سال زندگی و فاصله هنوزم مادربزرگم مقایسه میکنه و همش گلایه میکنه و انتظار کمک داره هنوز اول راهی اینارومیشنوی همچنان باید بشنوی و بیتفاوت رد شی

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱