2777
2789
عنوان

اینجا خدا شناس هست که به دادم برسه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 266 پست
پس خدا بیچارگی رو کی از من دور میکنه بعید میدونم...یکیش همین امشب بود حتما خدا نخواست که اون رفت

شایدم رفتنش ب صلاحت بوده 

رفتنی میره اخرش  ،موندنی نبوده ک رفته 

سخته اما تو قوی تر این حرفایی ی روزی ب این روزات میخندی مطمئن باش

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
منم داشتم به این فکر میکردم که سوختنم چقدر واسم آرامش بخشهتو چیکار کردی که بهتر شدی؟ چرا بقیه منو به ...

باور کن میدونم تک تک حرفاتو با تمام وجود حس میکنم چون خودمم یکیم مث خودت 

میدونم بدی هیشکیو نمیخوایی اما اونا انگار شدن یه کوه و تو هر چی داد و فریاد میزنی اونا اصلا نمیشنون 

راستشو میگم شعار نمیدم 

من فقط فکر کردم به اینکه چرا اونایی که عذابم دادن راحتشون کنم با کشتن خودم 

اونا دو روز عزادار میشن   بعدش تو هر دعوا روح منو فحش میدن 

گفتم چرا زندگیمو نسازم چرا من کسی نباشم که اونا التماسش کنن 

سه ماه کلمه ای حرف نزدم با کسی چون خیلی خردم کرده بودن حتی مردمو زنده شدم اما دریغ از خواستن یه دارو فقط میخواستم شرمندم بشن در آخر خودشون با التماس بهم زنگ میردنو و ... اما بازم دلم باهاشون صاف نشده اونا ذاتشون همونه فقط میشکننت الانم ناراحت بودم که تاپیکتو دیدم چون یه ساعت پیش دوباره خاطراتم زنده شده بودن برام هیچوقت خودتو نباز هیچوقت بعضی وقتا به این نتیجه میرسم که صد تا غریبه بهتر از خانواده آدمن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خودکشی کنی خیلی وضعیت اون دنیات بد میشه از این دنیا راحت میشی اما اونجا عذابش خیلی سنگینه حداقل ...

جز اینکار چاره ای ندارم .... با کسایی که قلبمو شکستن چیکار کنم؟ کسایی که ولم کردن چطور بذارمشون کنار و آرامش داشته باشم؟ چطوری فراموش میشن

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
چطوری؟ چیکار کنم؟

وضو بگیر سجادتو پهن کن با خدا خلوت کن قران بخون و باهاش دردو دل کن 

اگ میتونی امامزاده برو

درکل ب خدا نزدیک شو اینطور دلت اروم میگیره وقتی دلتنگ‌کسی هستی نزدیک شدن ب خدا خیلی ارومت میکنه و ی روزی میفهمی ک خدا باارزش ترینه ک هیچ وقت دلتو نمیکشنه

باور کن میدونم تک تک حرفاتو با تمام وجود حس میکنم چون خودمم یکیم مث خودت  میدونم بدی هیشکیو نم ...

خیلی خیلی ممنونم از لطفت از حرفات استفاده میکنم..فقط امیدوارم کسایی بیان تو زندگیم که بتونم باهاشون بخندم امیدوارم خدا بلاخره واسم خوب بخواد و عذابم نده دیگه ..داغون شدم 

پس خدا بیچارگی رو کی از من دور میکنه بعید میدونم...یکیش همین امشب بود حتما خدا نخواست که اون رفت

با این رفتنا بزرگ میشی تا تنها نشیو خودتو تنها نبینی تو این دنیا بزرگ نمیشی اطرافتو نمیشناسی

وضو بگیر سجادتو پهن کن با خدا خلوت کن قران بخون و باهاش دردو دل کن  اگ میتونی امامزاده برو ...

من نماز میخوندم شاگرد اول بودم خانوادم بهم افتخار میکردن اما له شدم به معنای واقعی کلمه له شدم لهم کردن

نه من فکر کردم یه آدم خیلی محترمه شغلش کمک کردنه خیلی تو ذهنم بزرگش کردم امشب گفت اصلا..گفت نه.. مید ...

ببین گلم این خود ما هستیم ک از بقیه بت میسازیم و میپرستیم مگ باهاش زندگی کردی ک اینقدر قبولش داری؟همه از بیرون خوبن 

و ی نکته دیگ اینکه اونم اختیار داره و تا زمانی ک نخواد میتونم کنارت نباشه 

غصه نداره ک.. من مطمئنم خدا بهتراونو سرراهت قرار میده هنوز سنی نداری ک درگیر این مسائل باشی 

با این رفتنا بزرگ میشی تا تنها نشیو خودتو تنها نبینی تو این دنیا بزرگ نمیشی اطرافتو نمیشناسی

ممنونم ازت...حرف زدن با همه تون اروم ترم کرد❤

ببین گلم این خود ما هستیم ک از بقیه بت میسازیم و میپرستیم مگ باهاش زندگی کردی ک اینقدر قبولش داری؟هم ...

نه عزیزم عاشقی نبود فکر کردم تنها کسیه که میتونه نجاتم بده ولی فهمیدم هیچ کس وجود نداره ...ولی با اول حرفات موافقم 

من نماز میخوندم شاگرد اول بودم خانوادم بهم افتخار میکردن اما له شدم به معنای واقعی کلمه له شدم لهم ک ...

‌پس برگرد ب روال سابق 

زندگی کوتاه تر از اونیه ک خودتو درگیر کسی کنی خصوصا جنس مخالف 

تو الان بابد فکر درس و پیشرفتت باشی 

این روابط اخر همشون تباهی و نابودی احساسات دختره 

سخته اما تو میتونی

‌پس برگرد ب روال سابق  زندگی کوتاه تر از اونیه ک خودتو درگیر کسی کنی خصوصا جنس مخالف  تو ...

امیدوارم که بتونم...توروخدا واسم دعا کن خواهش میکنم

عزیزم خدا انقدر مهربونه حتی فکرشو هم نمیتونی بکنی اول باید خودتو دوست داشته باشی به خودت عشق بده مدت ...

میشه شما که اینقدر خدا رو حس میکنی واسه منم دعا کنی؟