2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 85 پست
ای بابا دلخوشیم به همین  بود که منطقه سه ام

منطقه ۳ خوبه به نظرم. من خودم منطقه سه بودم. از منطقه ۲ که بهتره  منطقه ۲ هم جمعیتش زیاده هم رقابتشون ماشالله تنگاتنگه. منطقه ۳ سیاهی لشکرش بیشتره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خیلی تاثیر گذار نیست واقعا. همون سهمیه مناطق رو بردارن بهتره انگار. الان که کل کشور از طریق این ...

ولی خب دبیرا فرق میکنه واقعا 

اینجا کلاس کنکورم نیس تازه

با این که مدرسه نمونه ام ولی دبیراشون اصلا خوب نیس الانم که میخواد حضوری شه دوباره 5 ساعت الکی وقتمونو میگیرن

ولی خب دبیرا فرق میکنه واقعا  اینجا کلاس کنکورم نیس تازه با این که مدرسه نمونه ام ولی دبیراشو ...

بابا معلم فقط یه بخش کوچیکی از داستانه. بیشتر به تلاش خود دانش آموز ربط داره. نمی گم که هیچ تاثیری نداره ها ولی بیشترش به خودت بستگی داره. کتابای خوب بگیر با درسنامه های خوب. خودت به صورت خودخوان بخون و یاد بگیر. باز اگه بخشی رو متوجه نشدی میتونی دی وی دی شو بگیری یا تو نت سرچ کنی فیلمشو یا از کسی بپرسی برات تو ضیح بده. هر چیزی چاره داره عزیزم.

دانشجوی پرستاری؟

نه 

گفتم که یکی از اقوام نزدیک پرستاره دیدم چقدر شرایطش سخته 

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
۹۵ قبول شدم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

این کاربری متعلق به یک نفر نیست
بابا معلم فقط یه بخش کوچیکی از داستانه. بیشتر به تلاش خود دانش آموز ربط داره. نمی گم که هیچ تاثیری ن ...

اره اگه بخوام میشه بدون معلم

من خیلی تنبلم از مغزم کار نکشیدم الان سختمه

خب عزیزم مادر شما مدیر داخلی بیمارستان شده سختی کارش با پرستار مثلا اورژانس یا دیالیز یکی نیست که فر ...

داری اشتباه میکنی به خدا کارش از پرستاری بدتره و اینه من از وقتی یادم میاد مامانم از پرستاری راضی بود 

و مادر منم از اورژانس شروع کرد بهد رفت ای سی یو بعد سرپرستار شد بعد سئپروایزر بعد مترو و الان اینجاست پس بدون شماهم که هرچیزی سختیا خودشو داره و بعدش شیرینه

قطعا برای شما که کار کردن سخته فک میکنید مادر منم هیچکاری نمیکنه

کل دکترا و ازمایشگاه و... زیر دستشه تا 6 سرکاره

ولی درکل کار تو بیمارستان سخته باید ادم عشق داشته باشه