2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 85 پست
نمیدونم واقعا  اقوام میگن برو تربیت معلم راحتری

اون جای پیشرفت نداره جای مهاجرت نداره حقوقش عادیه(معلوم نی رتبه بندی اجرا شه یانه) مگه اینکه معلم خصوصی شی باید با بچه ها سرو کله بزنی 

هر شغلی معایب و مزایای خودشو داره بشین قشنگ فکر کن

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
چقد عالیی     ساعت مطالعتون؟ منابعتون؟ بعد اینکه پیوسته میخوندین از دهم؟

ساعت نمی گرفتم چون بهم استرس میداد . اگه کم بود ساعتم ناامید میشدم میگفتم فلانی بیشتر میخونه و اگه زیاد بود ساعتم میگفتم چه قدر زیاااد خوندم خسته شدم فرداش نمی خوندم  واسه همین ساعت نمی گرفتم. این جوری برنامه میریختم مثلا می گفتم امروز میشینم فلان بخش از زیست رو می خونم و مثلا نصف تستاشو میزنم ولی زمان نمی گرفتم. و البته یه کاری هم داشتم به نام کار صبح (هر چند باید بهش گفت کار ظهر  ) کتاب تست بخش های مختلف فارسی رو میگرفتم و برای کار صبح مثلا ۵ تا تست قرابت و دو صفحه تست آرایه و دو صفحه تست دستور زبان رو میزدم و البته یه سری چیزای دیگه هم بعدا به کار صبح اضافه شد. کلا برنامه اینجوری بود که همیشه کار صبح بود به علاوه خوندن یه درس دیگه. تعداد درس های در روز رو زیاد نمی کردم. البته اینجور برنامه ریزی به درد من میخورد فقط، هر کسی می تونه مطابق با خودش برنامه خودشو بریزه. 

درباره پیوسته خودن از دهم باید بگم خیر. خانواده کتاب گرفته بودن برام که از تابستون دهم بخونم ولی تنبلی کردم و زیاد نخوندم. سال یازدهمم که یه بساطی پیش اومد که تنبل گشتم ولی خب در حد ساده برای خود مدرسه بلد بودم اما کنکوری نه زیاد.

منابع هم اگه منظورتون اسم کتاب هایی که استفاده می کردم اینا بودن:

زیست میکرو جامع پایه(مال دهم و یازدهم بود)

زیست دوازدهم رو نشرالگو گرفته بودم

فیزیک دوازدهم رو میکرو گرفتم ولی دهم و یازدهم نشر الگوش رو داشتم

ریاضی هم جامع خیلی سبز گرفتم

شیمی هم کلا خیلی سبز داشتم

فارسی طبقه بندی شده نشر الگو رو گرفتم مثلا قرابتش یه کتاب جدا بود دستورش جدا و ... . که گفتم برای کار صبح استفاده می کردمشون. و البته یه کتاب دیگه هم بهت معرفی کنم برای فارسی خوبه: کتاب قرابت معنایی هامون سبطی. این رو هم یه دوارنی ۵ صفحه ۵ صفحه می خوندم ازش برای کار های صبح بعد که بهتر شد قرابتم کم کم ۵ تا تست هم بهش اضافه کردم

برای زبان جامع شهاب اناری رو گرفتم

برای دینی هم خیلی سبز داشتم ولی چون دینی هم خوب نبود دی وی دی یوسفیان پور از حرف آخر رو گرفتم که خیلی به درد من خورد.

برای عربی هم خیلی سبز داشتم واسه همه پایه ها و آخر ها آی کیوش رو هم گرفتم

ولی توصیه ام برای منابع بهت اینه که واسه هر درس یه منبع خوب بگیر و از همون تست بزن . الکی چند تا کتاب نگیر برای هر درس که آخر خودت گیج میشی که کدومو بزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا موندم یکی میگ نه یکی میگ اره چرا انقدر ترم اولیارو اذیت میکنن؟ گناه داریم بوخودا😂💔🥺

ترم اولیا رو که جو میگیره معمولا کل کتابا رو میگیرن . آخر هم همه کتابا دست نخورده می مونه  ببین تو کانال های تلگرلمی پی دی اف کتابا هستا. اگه لازم شد میتونی از اونا استفاده کنی. لازم نیست حتما پول بدی بخریشون

ساعت نمی گرفتم چون بهم استرس میداد . اگه کم بود ساعتم ناامید میشدم میگفتم فلانی بیشتر میخونه و اگه ز ...

وای مرسیییی که انقد تایپ کردین  

چقد برنامه خوبی داشتین بدون استرس

حس میکنم هوشتون زیاد بوده  

من فقط کتاب کمک درسی بخونم فیلم اموزشی چی؟

ترم اولیا رو که جو میگیره معمولا کل کتابا رو میگیرن . آخر هم همه کتابا دست نخورده می مونه   بب ...

مرسی😍

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
اون جای پیشرفت نداره جای مهاجرت نداره حقوقش عادیه(معلوم نی رتبه بندی اجرا شه یانه) مگه اینکه معلم خص ...

اره بدتر از همه اینکه همه میگن مفت خور

علاقه هم ندارم اصلا

اره بدتر از همه اینکه همه میگن مفت خور علاقه هم ندارم اصلا

برو دنبال علاقت ادم از انتخابای خودش پشیمون شه خیلی بهتر ازینه ک از انتخابای بقیه پشیمون شه

وای مرسیییی که انقد تایپ کردین     چقد برنامه خوبی داشتین بدون استرس حس میکنم هوشتون زیا ...

برای فیلم آموزشی میتونی ویدیوهای معلم های خودتو ببینی البته نمی دونم الان غیر حصوری این یا حضوری فکر کنم گفتین غیر حضودیه الان. پس همون ویدیو های معلم ها رو نگاه کنین ولی اگه خوب توضیح ندادن و قابل فهم نبود می تونین اسم اون مبحث رو تو اینترنت سرچ کنین کلی فیلم میاره ببینین کدوم مطلبو براتون جا میندازه. من خودم مبحث تولید مثل زیست مخصوصا اون جدولی که داشت تو کله ام نمی رفت یه ویدیو دیده بودم از اینترنت به درکم کمک کرده بود واقعا. و اینکه اگه کل یه مبحث رو مشکل دارین میتونین دی وی دیش رو از موسسه های معتبر بگیرین ولی قبلش نمونه آموزش اون استاد رو تو اینترنت سرچ کنین ببینین مدل توضیح دادنش برای شما راحته یا نه. مثلا من برای دینی با یوسفیان پور خیلی راحت بودم هم رمز میذاشت هم مفهوم رو میرسوند هم دسته بندی میکرد. شما هم اگه میخواین دی وی دی بگیرین اوالا که برای همه درس ها نگیرین که کلی وقتتون رو میگیره دوما فقط برای درس هایی بگیرین که واقعا درکشون سخته و سوما بگردین تو اینترنت و اون استادی که برای شما بهتر مفهوم رو جا میندازه بگیرین