2777
2789

میگن دیگه امیدی نیست ‌دکترا جوابش کردن.

میشه هر کسی یه دونه بزاش سوره حمد بخونه. 

میگن حمد سوره شفاست، ممنون میشم این لطف رو در حق ایشون کنید.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خوندم ان شالله خدا بهش کمک کنه

ممنون عزیزم. انشالله خدا حاجت دل شما رو هم بده.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

۱۵سال تمام این ۱۵سال؟معمولا یه دوره خوب میشن بعدش ممکنه برکرده

نه عزیزم رشد سریعی داشت، میگن رسیده به مغز استخونش.

اوضاع خوبی نداره. دلم برا بچه هاش کبابه، و همسرشم گذاشته رفته. تهاست  و حامی هم نداره.

میشه بپرسم سرطان چی؟خدا شفاشون بدهبراشون حمد شفا خوندم

از سینه شروع شد.

الان کل بدنشون درگیره.

بنده خدا خودش دیگه به مرگ راضیه، بخاطر بچه هاش نگرانه. انشالله دهان حمد شماها براش شفا بشه.

نه عزیزم رشد سریعی داشت، میگن رسیده به مغز استخونش.اوضاع خوبی نداره. دلم برا بچه هاش کبابه، و همسرشم ...

خوب پس چند سال علائم نداشته درسته؟من اطرافم زیاد سرطان بوده بیشتر برای اطلاع میخوام بدونم

میفهمم چقدر درد و سختی دارا

یچیزی بگم؟ 

یکی از فامیل های ما از بچگی سرطان خون داشت تا الان که 40سالشه و خانم هم هستن و متاهل و نازایی داشت و درمان نشد

30سالگی بستری شد و گفتن عمرش به دنیا نیست و اماده باشید 

همههه اطرافیان باهم هماهنگ کردن هیچکس هیچی به روش نیاره 

حالش کم کم خوب شد و با شیمی درمانی کنترل شد و دارو میخورد 

چن روز پیش تماس گرفتن گفتن که رفته برای چکاپ که بره مرحله بعدی شیمی درمانی 

ازمایش و ایناداده

دکترش گفت سرطان ش کامل از بین رفته و هبچ سلول سرطانی ایی نداره:)) 

و حاملس 4هفته 

حکمت خداست واقعا 

بهش امید ب زندگی بدید واقعاااا تاثیر زیادی داره

کنارش باشید 

هیچکس باورش نمیشد کسیو که گفتن امروز فردا رفتنیه زنده بمونه درمان شه و بااون نازایی و مشکلات بتونه باردارشه

خدایی ک ۱۵ سال زنده نگهش داشته شک نکن اون بالایی بخواد باز هم سالیان دراز عمر میکنه ..توکل برخدا

ما هم امیدمون به خداست. در واقع تا الان تحت درمان بود. میگه دیگه نمیخوام درمان بشم و از این ماه رها کرده. 

همه رگ و بدنش سوخته تو این پونزده سال.

خوب پس چند سال علائم نداشته درسته؟من اطرافم زیاد سرطان بوده بیشتر برای اطلاع میخوام بدونممیفهمم چقدر ...

نه عزیزم ایشون از اولش متوجه شدن. 

سال ها تحت درمان بودن، ولی تمامی نداره این بیماری.

جراحی کردن و گفتم دیگه تموم شد. سینه شو برداشت و سال ها شیمی درمانی شد.

تموم نمیشه اصلا.