2777
2789

پسر خودش خانواده شهید حساب میشه ازدانشگاه سراسری تهران قبول شده حالا که پسر من میخواد بره آزاد زنگ زده چرت وپرت میگه واقعا داشتن خواهر برادر خوب نعمته

چرا جواب اینجور افراد نمیدید ؟!

من باشم رک و راست میگم فضولیش به شما نیومده

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرش که سهمیه براش اعمال نمیشه عزیزم حتما باید پدرش باشه

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

یه همکلاسی داشتم بخدا قسم هیچی نمیخوند هیچیم بلد نبود نه که نتونه ها نه فقط دنبال رل بازی بود گه گاهی میومد مدرسه شنیدم با ۲۵ درصد سهمیه ایثار رفته دانشگاه سراسری انقد ناراحت شدم اخه حقه ما هم خورده میشه منی که زحمت کشیدم اخرش شد هیچی ازکنکور هم دو سال محروم شدم اخرش رفتم سراغ پیام نور بلکه ارشدو تو دولتی بخونم😢

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

تبریک برای شروع یه زندگی جدید و رو به رشد هست معلوم هست که تبریک داره اونم خاله که مثل مادر میمونه ...

عزیزم آدمی که حسود باشه وچشم دیدن رشد وپیشرفت آدم ونداشته باشه لیاقت خاله بودن نداره