2777
2789

دیشب تا خود صب نخوابیدم استفراغ کردم دلمم درد میکنه بدنم داغه ولی گرمم نیست 

دیشب رفتیم یه رستوران با نامزدم غذا خوردیم بعد اون اخر شب اینطوری شدم نصفه شب بدجوری بالا آوردم الانم ب شدت اشتهام بسته شده هرچقد نوشابه میخورم ابغوره میخورم مسمومیتم بره نمیره الانم یه قرص دمیترون خوردم حالت تهوعم بره چیکارکنم خانوما دارم میمیرم بخدا از دیشب خواب راحت نداشتم 😭کسی اینطوری شده ؟ ویروسه این یا مسمومیت؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسموم شدی عزیزم من چند سال پیش اینجوری شدم حتما باید بری دکتر

از دیشب زندگی ندارم بخدا تمام بدنم کوفته س همش حالت تهوع دارم جلو خودمو میگیرم وگرنه هرثانیه باید برم بالا بیارم

با قرص خوب شدی شما؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

احتمال زیاد مسمومیته اگه استفراغ نکنی ک بدتره بزار تموم بشه همون نوشابه رو بخور

از بچگی از استفراغ کردن تنفر داشتم از کثیف کاریش و حسش بدم میومد الانم همینطور دیشبم دیگه یهویی دیدم استفراغم داره میاد رفتم بالا آوردم بعدش باز هی میومد نرفتم جلو خودمو گرفتم کم بالا نیاوردم هرچی این مدت خورده بودم بالا اومد 

از دیشب زندگی ندارم بخدا تمام بدنم کوفته س همش حالت تهوع دارم جلو خودمو میگیرم وگرنه هرثانیه باید بر ...

من دو سه روز اینجوری بودم بعد خوب شدم چند روز بعد دوباره شروع شد سرم زدم با آمپول دکتر گفت همون اول باید میرفتم 

از بچگی از استفراغ کردن تنفر داشتم از کثیف کاریش و حسش بدم میومد الانم همینطور دیشبم دیگه یهویی دیدم ...

اون عذا مسموم بوده دوباره رستورانش نرین کلا ب نظر من نباید رفت رشتوران چون انصاف و انسانیت رفته همه دنبال سودشن فقط ‌ اگ مسمومیت باشه و بالا نیاد بدمیشه

از بچگی از استفراغ کردن تنفر داشتم از کثیف کاریش و حسش بدم میومد الانم همینطور دیشبم دیگه یهویی دیدم ...

خیلی اشتباه کردی نزاشتی بالا بیاری 

هر چی بالا بیاری حالت بهتر میشه 

با خداباش پادشاهی کن