2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم فوق لیسانس پرستاری داره الان مدیر داخلی بیمارستان کردنش  از اینورم داره کارای مهاجرت ...

از نقطه نظر مادر شما بله خوبه ولی همه اینطوری نیستن که

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
سلام ببخشید ابن منطقه دو و سه که کفتید چی بودن؟

منطقه بندی به این صورته که یه سری از مناطق چون دسترسی و امکانات تحصیلی شون کمتره با هم سنجیده میشن. به ترتیب سه منطقه داریم: منطقه ۱ که امکاناتش از همه بیشتره مثل جاهای پیشرفته تهران، منطقه ۲ که یه کم از منطقه یک امکاناتش کمتره مثل شهر ساری و در آخر منطقه سه که کمترین امکانات رو داره

قول میدم این سوال اخرم باشه     منبعاتون چیا بود بیشتر؟ و فیلم اموزشیم نگا میکردین ؟ من ا ...

من خودمو خفه کردم با کتاب برای زیست ققط ۸ مدل کتاب داشتم دیگه کم کم هر درسی دو تا منبع رو داشتم 

اما کلاس و فیلم آموزشی نه 

🥰😍😍😉🙃
میدونین سهمیه هاشون تا چقده؟

ببین خیلی تاثیر گذار نیست واقعا. همون سهمیه مناطق رو بردارن بهتره انگار. الان که کل کشور از طریق این فیلم های و ویدیوهای آموزشی می تونن یاد بگیرن و دیگه سهمیه مناطق خیلی معنی خاصی نداره.ولی خب از نظر تعداد پرسیدی فکر کنم به جمعیت هر منطقه هم بستگی داره. دقیق نمی دونم چی جوریه ولی معمولا مال منطقه ۳ بیشتره بعدش منطقه ۲ و بعدشم ۱. ولی خب جمعیت منطقه یک هم کمتر از منطقه ۳ هست واقعا

یعنی چی از نقطه نظر    

خب عزیزم مادر شما مدیر داخلی بیمارستان شده سختی کارش با پرستار مثلا اورژانس یا دیالیز یکی نیست که فرسایش اونا خیلی بیشتره و اینکه تو پرستاری اینک ادم بتونه سوپروایزر بشه یا بره بخش اداری احتمالش یک به صده در ضمن مادرتون استخدامه الان بخاطر کرونا وضعیت استخدام پرستارا خوب شده وگرنه قبلش افتضاح بود

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤