2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری اشتباه میکنی به خدا کارش از پرستاری بدتره و اینه من از وقتی یادم میاد مامانم از پرستاری راضی بو ...

همین دیه سر پرستار سوپروایزر حقوقشون حداقلش هفتاد درصد زحمتشون رو جبران میکنه بعدم اینکه یکم قدرت دارن نمیگم سخت نیست کار مادرتون کلا کار پرستاری سخته همه جوره چیزی ک من میگم اینه که یه پرستار معمولی فرسایش و زحمت شغلش دو برابر حقوقشه یه پرستار عادی با بیست سال سابقه از دکتر حرف میشنوه از خانواده مریض حرف میشنوه از سرپرستار سوپروایزر و حتی بعضا رزیدنتا هم خودشونو بالاتر از پرستارا میبینن 

چیزی ک من میگم اینه ک پرستاری هم مثل پزشکی شغلیه ک معایبش انقدری هست که ینفر بدون علاقه نمیتونه توش دووم بیاره شاید خیلی از رشته ها بشه ولی این دوتا نه

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
نه ترم ۴ ام. دو تا درسمم ترم ۳ افتادم    

چه خوب😍یه سوال داشتم رفرنسا تو کل دوره  علوم پایه لازم میشه؟🥺 منظورم این معروفاس مثل گایتون و گری و کوییرا و اینا

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
همه میگن سخته خب اگه علاقه باشه چی؟

دیگه اون انتخاب خودته ک علاقت اونقدری هست ک تا اخرش بتونی ادامه بدی یا نه

چه خوب😍یه سوال داشتم رفرنسا تو کل دوره  علوم پایه لازم میشه؟🥺 منظورم این معروفاس مثل گایتون و ...

والا من خودم تنبل ترین تنبل ترینام در دانشگاه  نظری در این باره ندارم. ولی خب طبق گفته هم کلاسی هام بعضی ها رو داشته باشی خوبه و مثلا هر وقت یه جایی رو از حرفای استاد و جزوه ها متوجه نشدی میتونی از رفرنس بخونی

والا من خودم تنبل ترین تنبل ترینام در دانشگاه   نظری در این باره ندارم. ولی خب طبق گفته هم کلا ...

والا موندم یکی میگ نه یکی میگ اره چرا انقدر ترم اولیارو اذیت میکنن؟

گناه داریم بوخودا😂💔🥺

همین دیه سر پرستار سوپروایزر حقوقشون حداقلش هفتاد درصد زحمتشون رو جبران میکنه بعدم اینکه یکم قدرت دا ...

اره دیگه ولی مرحله مرحله که سال کاریشون بره بالا سرپرستار و سوپرواییزر و.... هم میشن

اره دیگه ولی مرحله مرحله که سال کاریشون بره بالا سرپرستار و سوپرواییزر و.... هم میشن

همه‌نمیتونن ک ادم باید همه جاشو در نظر بگیره مگه یه بیمارستان چندتا سر پرستار و سوپر میخواد:)