2777
2789
من که نیم ساعته زایمان کردم،خداروشکر دردام قابل تحمل بود.ده تا دیگه هم بیارم بازم طبیعی رو انتخاب می ...

نیم ساعت ؟ خیلی خوب بوده. کار خاصی انجام باید داد که زایمان راحتی داشته باشم

سزارین کن راحت منو بیهوش کردن هیجی نفهمیدم وقتی به هوش اومدم همه چیز تموم شده بود یکم درد داشتم اونم طبیعی بالاخره شکم پاره شده ولی عالی بود عالی فرداش هم رفتم حمام تا شب دیکه دردی نداشتم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورکن...من اصلا آستانه دردم بالا نیست...خیلی هم ترسوئم...ولی به نظرم اصلا اونطور که تعریفش میکنن نب ...

خب بدن آدما با هم فرق داره عزیزم. بعضیا زایماناشون راحته بعضیا سخته بعضیا وحشتناکه. 

دختر دایی من به حدی راحت زایمان میکنه نمیتونی باور کنی اصلا. یعنی بعد زایمان ازش پرسیدم اذیت نشدی؟ میگفت نه در حد درد پریودی بود. یه ذره بیشتر. 🙄

سه تا بچه داره طبیعی آورده هر سه تا رو. الان همه ش میگه من عاشق زایمانم. خیلی لذت‌بخشه. 

باور کن واسه هر کی یجوره من واقعا خیلی درد و سختی کشیدم ولی چند نفر رو دیدم تو خونه یکم درد کشیدن رسیدن بیمارستان زایمان کردن 

البته اینکه گناهام بخشیده بشه واسم مهم بود واسه همین درد رو تحمل کردم 

ولی الان شکر خدا خوبم هم شکمم جمع شده هم بخیاهم بسته شده واژنمم اصلا گشاد نشده از همین فقط ترس داشتم 

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   
امیدوار شدم .حاملگی چی ماه های آخر سخته ?خیلی از ۳ ماهه سوم میترسم

عزیزم بارداری هرکس فرق میکته من بارداری فوق العاده شیرین و راحتی داشتم عاشق دوران بارداریم هستم نه ویار داشتم نه حالت تهوع کلا دوبار بالا آوردم زایمانمم عالی بود راحت الیته دکترم خیلی خوب بود خدا خیرش بده ۳ ماه آخر خب دیکه شکم بزرگ شده یکم سخت تر 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اخه عوارض سزارین زیاده

عزیزم به این شایعات توجه نکن میخوان سزارین بکوبن هیچ عوارضی نداره هیچی من ۴ سال سزارین کردم کوجکترین عوارصی نداشتم حتی خط بخیه ام دیکه مشخص نیست خیلی کمرنگ شده البته دکتر خوب و بیمارستان خیلی مهمه