2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

114سکه114کیلو نبات و114تا شاخه گل سه دونگ خونه و سفر زیارتی

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

من که مجردم ولی چون رسم داریم مهریه سر سفره ی عقد پرداخت بشه ، هر کس در حد تواناییش میزاره 

یکی ۵۰۰ تا یکی ۱۰۰ تا یکی ۵ تا

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

من ۱۱۴ تا سکه ۷ سالع ازدواج کردم 

بنظر من ادم مهریه اش ۱ سکه باشه ولی زندگیش خوب باشه نه جوری که نه راه پس داشته باشه نه پیش نه بتونه کنار بیاد زندگی کنه و نه بتونه طلاق بگیرع این خیلی بد در این نوع زندگی مهریه اصلا نقش و معنی نداره

انتخاب خودتون بود؟خانواده مخالفتی نداشتن

بله خودمون حرف زدیم 

مخالف بودن کلا سره ازدواجمون ولی اهمیت ندادیم البته دوساله عقدیم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

من که مجردم ولی چون رسم داریم مهریه سر سفره ی عقد پرداخت بشه ، هر کس در حد تواناییش میزاره یکی ۵۰۰ ت ...

چه جالب باید سر سفره پرداخت کنن

عذر میخوام شما سمته غرب یا شرق کشورید؟

من ۱۱۴ تا سکه ۷ سالع ازدواج کردم بنظر من ادم مهریه اش ۱ سکه باشه ولی زندگیش خوب باشه نه جوری که نه ر ...

درسته نظر شما

من خودم به شخصه مخالفه مهریه هستم.ولی بعضی از خاتواده ها فکر میکنن مهریه کم بگی یعنی کم ارزشی

من خودم اصلا برام مهم نیست مهریه.اون ارامش برام مهمه