2777
2789

دردش زیاده ولی شیرین وقابل تحمل 

همین که نینی بغل میکنی همش یادت میره

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بچه ات هم میخوای طبیعی دنیا بیاری؟

نمی‌دونم. دلم با طبیعیه. 

ولی میدونم ایندفعه چشمم به زایشگاه بیفته ایست قلبی میکنم😂😂😂

همه ش میگم خدا کنه یه شرایطی پیش بیاد مجبور شم سزارین کنم. به دل خودم نمیتونم سزارینو انتخاب کنم. چون واقعا از عوارضش خیلی میترسم. 

عزیزم اگر درست و با سواد با این مسئله برخورد کنی خیلی راحتتر و قابل تحمل تره

ماساژ درمانی رایحه درمانی ورزش های مخصوص و ….. همه کمک میکنن درد کمتر بشه و قابل تحمل

بعدم شما باید تصمیم بگیری و با ایمان به روشت اونو انتخاب کنی دیگه ترس به دلت راه نده( البته اگه مشکلی نداری و دکترت اومی رو برا زایمان طبیعی بهت داده)

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

اگه پیاده روی وورزش مخصوص داشته باشی یکم بیشترازپریودی 

مامان من یه سره درحال راه رفتن بود کلا۳ساعت دردکشیدودرداش تالحضه ی آخرنه شدیدترشدنه نامنظم😑

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
باورکن...من اصلا آستانه دردم بالا نیست...خیلی هم ترسوئم...ولی به نظرم اصلا اونطور که تعریفش میکنن نب ...

اره واقعن خاهرم همش بهم میگف میدونن ک تو سزارین میشی نمیتونی تحمل کنی اما تونستم

حاله دلم دیگه خوش نیس باهات

من که نیم ساعته زایمان کردم،خداروشکر دردام قابل تحمل بود.ده تا دیگه هم بیارم بازم طبیعی رو انتخاب میکنم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دل و کمر به درد میکنه طوری که نه میتونی رو تخت بخوابی نه راه بری  انگار سردرگمی.دلت میخواد از بیمارستان فرار کنی🙄

بدترش اون معاینه دقیقه به دقیقه هست که اینقد بد انجام میشه تو اوج دردت

ولی همون لحظه که بچه اومد دیگه تموم میشخ دردت

قربون حکمت خدا برم