2777
2789

تا نصفه خوندمش چقدر زندگی سخته یعنی واقعا این همه سختی و این همه خرف و حدیث پیش میاد موقع ازدواج اصلا پشمام ریخت پشماممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان خودم عقدش خیلی خیلیی کوتاه بود اما همون تایم کوتاه هم درگیری شدید پیش اومد...

🙂🙂

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

آره خانواده شوهرم هم منو هم بقیه عروساشونو خیلی اذیت میکنن خدا ازشون نگذره

به چی‌ میخوان برسن واقعا

خیلی دوست دارم بدونم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین هم بستگی ب خودت داره هم طرفت

ولی کلا دوریه باعث میشه راه دحالت باز باشه

من ب شخصه از هیچی پیش خانوادم تعریف نمیکردم ک نتونن دخالت کنن

میدونستم شوهرمم اینکارو نمیکنه

اکثرنم پیش هم بودیم و تایم عقدمون کوتاه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بله ☹️ برای من که خیییییلی سخت بود ولی بنظرم بهترین کار رفت وآمد نکردن با خانواده ی شوهره تو دوران ع ...

اونی ک بخواد زهرشو بریزه تو دوریم میریزه

تنها راهش اینه ک آسه بری آسه بیای حرف نزنی همین

خیلی سخته انتخاب کردن من اصلا نمیدونم باید چطوری طرف مقابلمو بشناسم

خیلی تکنیک داره تو نت سرچ کنی میاره

ببین‌بعضی سوالا هستن میپرسی از طرف راستشو نمیگه تو باید خودت با راهکارهایی ک‌میدن بفهمی