2777
2789

لطفا نپرسید فوق لیسانس چی

ولی رشته خوبی خوندم که مشکلم اینه تو شهر کوچیک هستیم و کار مناسب پیدا نمیشه

همه کارا منشی گری و ایناست که خب نمیدونم درسته یرم یا نه. حقوق خوب هم نمیدن بابتش آدم توهین میشه به شخصیتش با این سن و سال بره اینقدر حقوق بگیره.

حالا خودم اونقدر ناراحتم بابتش

فامیلامونم بهم تیکه میندازن و تا منو میبینن سریع میپرسن سرکار نمیری؟ و خب خودم آب میشم از خجالت و شرمندگی خودم

یا مثلا دو سال پیش همکلاسی مدرسه ام که خب درساش اصلا تعریفی نداشت و من توی مدرسه سرآمد بودم و همیشه سر زبونا بودم منو یه جایی دید و پرسید کجا کار میکنی؟ اون موقعا یه جایی سرکار بودم که جای بدی هم نبود... ولی کثافت یه پوزخندی زد و گفت اون همه هم درس خوندی آخرم به دردت نخورد رفتی سر کار غیر مرتبط؟

واقعا توی زندگیم تو عذابم از این مساله

حالا دوتا آزمون استخدامی قبول شدم تو رو خدا دعا کنید یکیش جور بشه برم سر یه کار خوب😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میدونید چرا ازتون میپرسن شغلتون چیه؟ چون یک عده احترامشون به نوع شغل طرفه ... مثلا میپرسن هنوز سرکار نمیری، اگه همونا بفهمن شما یک جای خیلی عالی رفتی همونا میشن حسود های زندگیتون

یا همون دوستتون

اینا زیادن شما اینقدر باید شخصیت خودتون رو قوی بار بیارید که عار نباشه براتون، برای همه سخته فکر کردید فقط شمایید تیکه می‌شنوید 

آبدارچی مدرسه منو دید گفت چی خوندی دانشگاه و حالاکار می‌کنی وقتی گفتم مسافر کشی نیش خند زد. برای اینکه اینقدر درک و شعور نداریم به خاطر شغل به دیگران احترام نزاریم.

سلام میدونید چرا ازتون میپرسن شغلتون چیه؟ چون یک عده احترامشون به نوع شغل طرفه ... مثلا میپرسن هنوز ...

نمیدونم از جهت احترام قائل شدن میپرسن یا صرفا میخوان دلشون آروم بگیره که خبری نیست

بیشتر حس میکنم میخوان دق و دلی خالی کنن

ایشالا که قبول میشی اما اگر نشدی حتما سرهمون کار غیرمرتبط برو هرجقدر سطح پایینچون هم سابقه کارت میره ...

آره دیگه حس میکنم همون منشی رو هم برم بهتره

صبح تا ظهر توی خونه خیلی حس بدی دارم