2777
2789
عزیزم به این شایعات توجه نکن میخوان سزارین بکوبن هیچ عوارضی نداره هیچی من ۴ سال سزارین کردم کوجکترین ...

عزیزم شما ژنتیک  بدنت خوب بوده بخدا همه عین هم نیستن 

من هم سزارین بی عوارض دیدم هم با عوارض همینطور طبیعی 

بنظرم هرکی با توجه با شرایط بدنیش باید نوع زایمانشو انتخاب کنه

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما ژنتیک  بدنت خوب بوده بخدا همه عین هم نیستن  من هم سزارین بی عوارض دیدم هم با عو ...

اخه نهایت عوارض سزارین ممکن باز شدن بخیه باشه اونم اگر دکترت خوب باشه کار بلد هرگز این اتفاق نمیفته من نمیدونم این همه میگن سزارین عوارض داره منظورش چه عوارضی یه عمل که کلا ۲۰ دقیقه اس 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عزیز دل من اخربن زایانم ۱۸سال پیش بوده 

یه چیزی یادم افتاد بگم درداش یکسره نیست اولش هرساعت چند ثانیه میگیره 

اخراش که اوج میگیره ۲۰ثانیه درد و۲۰ثانیه ارامش 

فقط یه نصیحت مادرانه 

تاحد امکان جیغ نزن تا انرژی کم نیاری 

ان شاءالله خودت ونینی به سلامت برگردین

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
نیم ساعت ؟ خیلی خوب بوده. کار خاصی انجام باید داد که زایمان راحتی داشته باشم

آره عزیزم،نه فقط تحرک و پیاده رویم زیاد بود.کلا خوش زا هستم😅

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اخه نهایت عوارض سزارین ممکن باز شدن بخیه باشه اونم اگر دکترت خوب باشه کار بلد هرگز این اتفاق نمیفته ...

نه عزیزم بیهوشی,و بی,حسی کمر یکم عوارض داره 

من تو داروخانه کار میکنم یک مشتریم بخاطر بیهوشی هم ریزش مو گرفته بود هم سردرد های مزمن 

دختر داییم سزارین کرده حالشم خوبه ولی,دوستم الان ۳ ماه گذشته میگه بعضی موقعها یک ذره خون میان از بخیهام کمر دردش هم بماند 

تازه دکترشم خیلی معروف بود تو شهرشون

بنظرم سلامتی بچه آدم از همه چی مهم تره حالا میخواد طبیعی بیاد یا سزارین 

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   
نه عزیزم بیهوشی,و بی,حسی کمر یکم عوارض داره  من تو داروخانه کار میکنم یک مشتریم بخاطر بیهوشی ه ...

چی بگم شما درست میگی بدن هرکس فرق میکته ولی من خودمم بی حسی به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم چون عوارض داره ولی بیهوشی برا من عوارضی نداشت خیلی راضیم که بیهوشی انتخاب کردم ترجیح دکتر خودمم بیهوشی بود

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من دوبار طبیعی زایمان کردم پشت سرهم هردو طبیعی 

هربار مردم وزنده شدم ولی خوبیش اینه وقتی بچه میاد انگارتوهم تازه متولد شدی اروم میشی وسبک

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗

من دوتا زایمان طبیعی ب فاصله یکسال داشتم. بهت بگم ک تو ماه آخر پیاده روی خيلی خیلی موثره تو زایمان راحت. امیدت ب خدا باشه، توکل کن ب خود خدا. انشالله ک ب راحتی بگذره. بالاخره درد داره اما به سرانجامش ک فکر میکنی دلت آروم میگیره و دردو تحمل میکنی