2777
2789
عنوان

فردا مهمان دارم

805 بازدید | 74 پست

خانما فردا مادرم و خواهرم و دوتا برادرام میان خونمون از شهرستان ۱۳نفر میشیم و بعد ۳سال دارن میان خونم برای غذا چی بذارم راهنماییم کنید چیزی که هم آبرومندانه باشه هم خیلی خرج نبره چون زنداداشم بار لوله میان خونم (دستم یکم خالیه ) تو رو خدا بحث کرونا نکشید وسط ماهمه دوتا دوز واکسن زدیم و جدای اون اکثرا دیگه رفت و آمد دارن

مرغ بگیر هم سوپ بپز باهاش هم زرشک پلو با مرغ بذار بپزه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زرشك پلو درست كن چند روز ميمونن؟

احسنت کدبانوووو

راست میگه چندروز می مونن؟

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
عزیزم مواد غذایی چیا داری ؟

برای خرید مشکلی ندارم اما زیاد گرون نشه چیزی خوب من فعلا یکم میوه و برنج و چند بسته گوشت دیشب خانواده همسرم خونم بودن مرغ دیگه ندارم باید بخرم و اینکه بگید مرغ چقدر لازمه

مرغ بگیر هم سوپ بپز باهاش هم زرشک پلو با مرغ بذار بپزه

اره فكر خوبيه بال و گردن مرغ هم بذار با مرغ زرشك پلو بپزه يه كم ابش رو بيشتر بريز وقتى پخت از اب مرغ بريز توى سوپ بال و گردن هم ريش ريش كن بريز

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى