2777
2789
عنوان

علایم گرفتگی رگ گردن

35 بازدید | 7 پست

مادرم چند روزه گردن درد داره و بعد درده به سرش میزنه بالای گوشش سمت چپ اینا بیمارستان برویم سی تی اسکن مغز و نوار قلب گرفتن گفتن اوکیه همه چی

شاید درد عضلانی و عصبی و آرتروز باشه مادرم هیچ علایم ضعف و بی حسی نداره حرف میزنه و متوجه میشه ولی این درد گردن سمت چپ که به سرش هم میزنه اذیت میکنه دکترها گفتن مسکن بخوره با پماد واقعا نمیدونم جریان چیه؟! چون مسکن هم میخوره دردش ساکت نمیشه البته چون مشکل فشار خون و قلب داره مسکن های قوی نمیشه داد بهش میخواستم بدونم کسی تجربه این درد داره که گردن و سر با هم درد میکنند

دردش عصبیه که با مسکن آروم نمیشه .

گرفتگی عضلات سر هست

کسی که مدت طولانی از اضطراب خفیف داره دچارش میشه .

کلا قوت بدنش کمه

باید تن آرامي یاد بگیره

تنفس عمیق

شل کردن عضلات

هر دوساعت تن آرامي انجام بده

ریلکسشن

به دکتر بگید آرامبخش ضعیف بده

سردی نخوره

مواد سودازا نخوره

نیاز به جمع شاد داره

پیاده روی مرتب اروم بره

رفع یبوست

از همه مهمتر ناحیه درد با روغن زیتون چرب کنید و گرم نه داره

دردهای عصبی باید بتونی خودتون با تن آرامي آروم کنی

نتونست ببرید دکتر اعصاب

دردش عصبیه که با مسکن آروم نمیشه .گرفتگی عضلات سر هست کسی که مدت طولانی از اضطراب خفیف داره دچارش ...

مسکن فقط استامینوفن مدیریت دار اونم در حد کم یه کم دردشو میخوابونه واقعا نمیدونم میترسم گرفتگی رگ گردن باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسکن فقط استامینوفن مدیریت دار اونم در حد کم یه کم دردشو میخوابونه واقعا نمیدونم میترسم گرفتگی رگ گر ...

صد در صد گرفتگی عضلات گردن و دسته

آرومش نکنید به جاها دیگش میزنه

درددعصبی

اینقدر اعصابمخورد شدهمیبینم درد میکشه دقتم پایین اومده مرسی واقعا از راهنماییت

با روغنهای زیتون نواحی درد ماساژ بده و حوله گرم بذار

هر دوساعت یع بار

بهش بگو تنفس عميق بکشه

یبوست داره حل کنه