2777
2789

اصلاً آدم دنیا پرست طماعی و پول دوست نیستم ولی واقعا پول اندازه سلامتی مهمه نمیگم خدا بهم آپارتمان و ویلا و یا فلان ماشینو بده فقط انقده که دست مون ب دهن مون برسه و منت کسیو نکشیم بعضی وقتا میگم خدایا شکرت که سالم هستم ولی بی پولی هم بد دردیه همیشه سعی کردم جوری زندگی کنم خدا ازم راضی باشه ناشکری هم نمی کنم ولی بیایید قبول کنیم پول واقعاً مهمه چون اگه نباشه حتی نمیتونی عبادت خدا رو ب خوبی بجا بیاری چون دلت انگار چیزی روشه ب خدا ماهی پانزده میلیون درآمد هم داشتیم کافی بود تو این مستاجری حتی اونم نداریم باید چکار کنیم نمی دونم مرسی که وقت گذاشتید

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

کاملا موافقم پول خیلی مهمه خصوصا تو این تورم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگردمت🥹

واقعا میفهمم چی میگی

خودمونم تو بد وضعیتی هستیم قسطامون عقب افتاده امروز از بانک زنگ زدن ک اگه پرداخت نکنین به ضامن زنگ می زنیم و...

برا خونه هم کلی کم و کسر داریم

خیلی سخته خیلی...

بگردمت🥹واقعا میفهمم چی میگیخودمونم تو بد وضعیتی هستیم قسطامون عقب افتاده امروز از بانک زنگ زدن ک اگ ...

قربونت بشم مهربون خیلی سخته ب خدا ب کمترین ها هم قانعم ولی اونا هم شدن آرزوی محال برام الهی که مشکلات شما هم حل بشن و بتونید پیشرفت کنید ان شا الله خدا بهتون سلامتی ببخشه

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن