2777
2789
عنوان

همونم ک گفتم دخترخالم ماماس با متخصص قلب ازدواج کرده ولی دروغ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 120 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودت خیلی عاقل بودی چنین سوالی مطرح نمیکردی

تو ازدواج دو نفر شونصد تا فاکتور دخیله که یکیش شغله تازه اگر طرف مایل باشه زنش شاغل باشه

من پزشک دیدم زنشم پزشک بود

پزشک دیدم زنش حسابدار بود

دوتاشون توی ی حیطه فعالیت میکنن

بعدم اینایی که میگن ب هم نمیخوره خودشون دیپلم هم ندارن بعد میگن اونا ک ماما هست در حد متخصص قلب نیست؟

پس تو خوبی حتما بی سواد😐😂

مردم عادت کردن ب کوچک شمردن دستاورد های بقیه

خیلی زیاد دیدم ب دانشجو های فرهنگیان توهین میکنن

ک اررره مگه چی آوردی ی معلمی هست دیگه

خب میتونی تو بیار

هرکسی توی هر جایگاهی ک رسیده ب هر شغلی که رسیده زحمتشو کشیده

الکی ب اینجا نرسیده ،

ن اصن این مثال بود همچین خواستگاری ندارم ولی دلم میخاد با دندون پزشک ازدواج کنم قبلا بهم گفته بودن ب ...

وا چرا نگیره

ما دندونپزشک داریم توی اقوام دامادمون

یه دختر گرفت دختره دیپلمم نداشت سن بالا

عاشق شدن

یه مدتم خودش منشی شوهرش شد

یه دکتر م داشتیم شهید شد توی کرونا خدابیامرزش

اونم زنش داروخانه داشت

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ن اصن این مثال بود همچین خواستگاری ندارم ولی دلم میخاد با دندون پزشک ازدواج کنم قبلا بهم گفته بودن ب ...

ماما که خوبه دیگه چی میخوای.ولی توروخدا میری بیمارستان بچه به دنیا بیاری اون زن هارو درک کن خیلی درد دارن،قابل تصور نیست دردشون🥲

خدایا شکرت

بدبختی آدما از وقتی شروع شد که مادیات جای معرفت و وجدان رو گرفت،از وقتی شروع شد که کسیو معرفی میکنن شغلشو میگن

کی گفته پزشک و ماما بهم نمیخورن؟کی این چیزارو تعیین میکنه ؟

این موقعیت واسه خودشون باشه حتی دیپلم ردی هم باشن میگن لابد ی پوئن مثبتی داشتیم !!ولی واسه دیگران نسخه میپیچن

به این چیزا فک نکن،انسانیت رو معیار قرار بده

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خب اینکه همسطح نیستن که واضحه خودت نمیتونی تشخیص بدی؟ از من به تو نصیحت سمت پزشکا نرو خیلی وضع شون خ ...

مگه قرار از لحاظ شغلی هم سطح باشی تا ازدواج کنی باهاش؟

بفرما اون زنی که شاغل نیست حتما باید شوهرشم بیکار باشه که هم سطح باشن

البته ازینکه وضعشون خرابه موافقم

خدایا شکرت