2777
2789
عنوان

از خونه مادر شوهرم یه گل پسندیدم

856 بازدید | 48 پست

گذاشته بود تو آب ریشه بندازه از قضا جاری ام هم خوشش اومده بود دوتامونم گفتیم یکی دو شاخه بده بزاریم تو گلدونمون رشد کنه گف گذاشتم تو اب ریشه بندازه میدم یه ماه گذشت خبری نشد دوماه گذشت خبری نشد یبار شوهرم پرسید از گل چخبر گف گلدونتونو بیارین بزارم

گلدونو بردم دیدم اون گلی که پسندیده بوذم نیس گف زیاد موند تو آب کپک زدم انداختم دور

یه گل دیگه میزارم

گفتم. باشه الان دو. هفته میگذره نزاشته هی منتظر موندم گفتم شاید خبر بشه

امروز شوهرم پرسیذه ازش برگشته بهش گفته هوا سرده نمیتونم برم پایین تا بزارم

من واقعا دیگه ناراحت شدم به شوهرم گفتم برو گلدونامو بیار نخواستم دیگه بزاره هم دیگه نمیخوام

معلوم نبس اون گلارم داده به جاریم یا واقعا پوشیده

خیلی ناراحتم

یعنی انقد ارزش نمیزاره

منم دیگه به اون نمیزارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بهتر

چه حوصله ای داری منت مادر شوهر ببری

برو از گل خونه بخر

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

چه پیگیر شدین

اینهمه گل و گلدون تو دنیا

هیچوقت از هیچکس هیچ چیزی نخواستم

تو زندگی

برین بخرین هر چند تا

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خنده داره؟!

چندسال دیگه که تو زندگی جاافتاده شدی و این پاپیکتو دیدی خودتم خندت میگیره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
والا دیدم جاریم خواست منم خواستم تازه اون گلدونم مادربزرگم بهش داده بود

اوه

شاید جاری هزار کار.... دیگه هم بکنه بنده خدا

زشته برای شان و ژن شما رقابت با هر کسی

اونم گلدون

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

حق داری شاید دلش نمیخواست بده داره بهونه میاره. منم حیاط مادر شوهرم پر از گلدونه گلهاش زود به زود بچه میکنن همیشه درحال بیشتر شدنه😅البته اینقدر که به گلدوناش میرسه به خونه نمیرسه. پر از گرد و خاکه خونش. ولی یه ذره کثیفی روی گلهاش نمیبینی😂😂