2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10464 بازدید | 381 پست
عزیزم من شوهرم محضری حق طلاق داد بهم  وکیل گرفتم رفتیم واسه طلاق روز دادگاه اومد گریه کرد من غ ...

اگر وکالت بلاعزل داشتید و در دفترخونه اسناد رسمی(نه در عقدنامه) ثبت کردید،نمیتونه طلاق نده.شما میتونی بری طلاقتو بکیری.

مگر اینکه مشاورای توی دادگاه هی سر بدووننتون

شما فرض کن برادرت، زنش همچین کاری باهاش بکنه،تمام خونه و ویلا و ماشینشو یه شبه بزنه به نام خودش با د ...

خانم این چه حرفیه واقعا.چه تفکریه.

مردا بای دیفالت موقع ازدواج تموم این حقا رو دارن.شما نمیتدسی مرده که بای دیفالت این حقا رو داره اینکارا رو بکنه ولی میترسی زنه اگر این حقا رو داشته باشه این کارا رو بکنه؟

چه تفکریه این اخه!!!

زن و مرد هر دو انسانن.باید حقوق برابر داشته باشن.در عین حال باید عقلم داشته باشن که هممممه چیزشونو ندن به طرف مقابل که اگر به هر دلیلی زندگیشون به هم خورد،به خاک سیاه نصینن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه در حقیقت یه پولی هست که شما حاضری خودت رو در قبال اون پول بفروشی (واقعیته منو نخورید دوستان) ...

مهریه تجارت پول در برابر حقوق انسانیه.یعنی مهریه میدن ولی حق و حقوقتو نمیدن.ولی این راه قانونی داره.میتونی زیر بارش نری.میتونی هر دوشو داشته باشی.میتونی مهریه نداشته باشی ولی حقوقتو داشته باشی. در هر صورت راه حل قانونی براش هست که وارد این تجارت نشی.ولی نفقه تجارت پول در برابر س.ک.س هست و هیچ راه حل قانونی هم نداره. نفقه در برابر تمکینه. مرده خرج زندگی باید بده قانونا و زنه قانونا موظفه در قبالش تمکین کنه و س.ک.س در اختیار مرده قرار بده.اگر تمکین نکنه،نفقه‌ش قطع میشه.شما ببین چقدر زشته قوانین ازدواج در ایران

من حقیقتااینونمیدونستم والان میشنوم وخیلی تعجب کردم ..ولی برای خانواده ماااین اتفاق افتاد واونچیزیکه ...

درست میگن قانونا رو یک سوم اموال میشه وصیت کرد و لازم الاجراست.بقیه اموال طبق توافق ورثه یا اگر توافق نکردن،طبق قانون دو به یک تقسیم میشه.

مگر اینکه متوفی قبل از فوتش به نام ورثه زده باشه اموالشو

وقتی حرف ازبرابری جنسیتی زده میشه بایدهمه چی برابرباشه وفتی زن هم حق طلاق بگیره دیگه مهریه نبایدبگی ...

ونفس حرفت غلط نیس ولی نه در ایران که هییییچی برابر نیس.نسبت به اون مابقی نابرابریا هم معترض باید باشید

مهریه حق طبیعی یه زن هست 

ما میتونی بگی چرا مرد باید هم حق تمکین هم حق فرزند هم حق طلاق هم حق این که زن رو محروم از تحصیل و کار و خارج کشور رفتن و دوری از خانواده داره؟

تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!

من دوستم تمام حق و حقوقشو از حق طلا ق و حضانت و...گرفته.مهریشم۵سکست.میخواد طلاق بگیره،شوهرش همه اموالشو فروخته زده تو کارت یکی دیگه که مهریشو نده.مهرشم کمه ها.ولی هرررچی میشه دفوا و بحث و...شوهرش میگه فردا مهرتو میریزم طلاق بگیر.خیلی پرروعه فک میکنه همه چی مهریست.طن عموم مهزش بالا بود با همون مهربه شوهرشو و زندگیشو تو دست گرفته بود.خلاصه قطعا اگه همون حق طلاقم نبود سالها درگیر لجبازی بودن.کشور ما هم اینقدر امن نیست و قانوناش درست نیست که مهر نداشته باشی و حق تنها.اون حقوق که حق واقعیمونه که تو عقدنامه ها ازمون گرفته میشه که ما باید قیدش کنیم.مهریه هم جای هزاران حقای دیگه یی که مردا ازمون گرفتن...این به اون در

دلیلشون از دید من یک افراطین  دو بنظرم تا حالا پاشون رو دادگاه خانواده نذاشتن که درک کنن مهریه تو ایران به هیچ دردی نمیخوره سه به هر دلیلی راحت طلبی و عدم داشتن امکانات و ... از نظر مالی مستقل نیستن میخوان با مهریه ای که نمیشه گرفت تامین بشن 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
دقیقا منم همینو میگم باید دو طرفه باشه،بعضیا هم 500 مهریه میخوان، هم حق طلاق میخوان هم حق اولاد... خ ...

خانم چرا متوجه نیستی حق اولاد و طلاق و خروج از کشور و ...حقهای قانونی خانمها هستن که ازشون گرفته شدن و مهریه هم طبق قانون اسلام حق زن هستش پس این وسط اگر ما طالب حقوقمون هستیم و کسی این حقها رو به ما میده لطف نمیکنه این حق ماست باید داده بشه شما خارج از کشور به کسی بگی من برای خروج از کشور باید شوهرم بهم اجازه بده هاج و واج نگاهت میکنن کجای کاری چی میگی شما؟ تازه اگر اجازه بده هم دوباره میتونه ممنوع الخروجت کنه مثل یه برده اول دست پدر بعد دست شوهر 

دیشب ساعت۳بحثش بود..اومدم دیدم ریپلای کردن...ولی کلا خیلی میبینم...چیکارکنم...مریضم سردردوبدن دردشدی ...

بنظر من حق طلاق یه چیز مسخرس ن باید ب زن داده بشه ن ب مرد یه چیز عادلانه باشه اگه دونفر نتونستن باهم زندگی کن خیلی راحت بتونن جدا شن و کسی بخاطر حق طلاق مانع اون یکی نشه اصلا حق طلاقو بردارن 😂

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
میودونستین همین حق طلاق ی چیز فرمالیته س؟ و اگه روز طلاق همسر بیاد بگه طلاق نمیدم  میتونه طلا ...

بالاخره خیلی بهتر از هیچی

وقتی موقع ازدواج حرفش رو می‌زنی اونی که عقیدش با تو یکیه قبول میکنه

وگرنه همسر من حتی وقتی رفتم مهریه رو تمام و‌کمال ببخشم و‌ خود دفتردار گفت در قبالش باید حق طلاق بگیری حداقل یچی دستت باشه برگشت بهم گفت حق طلاق میخوای از همین جا برو خونه بابات :)

دلیلشون از دید من یک افراطین  دو بنظرم تا حالا پاشون رو دادگاه خانواده نذاشتن که درک کنن مهریه ...

مهریه بدرد میخوره برای ارثیه 

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫
خونوادش میتونن شاکی بشن بعدش در صورتی که به اسمتون بزنه همه چیو صد در صد اموال و حقوق مال شما میشه ...

حقوقش ک خودش نامه داد سازمان ک صددرصدمال خودش...خونه هم نصف نصف ب اسممه...نمیذارم هیچی ازش بخورن😂😂قبل من هیچی نداش

چهارسال خواننده خاموش بودم..دوسال عضوبودم بخاطراینکه به یه دخترگفتم *****چیزخوبی نیست و بقیه بدشون اومد تعلیق شدم..قول دادم دیگه نیام ولی نشد..پس کاربر قدیمم💖😘برای باردارشدنم تا پنحمین سالگرد ازدواجم دعا کنین⁦❤️⁩✨خوشگلا باردارشدم😍برام دعاکنین که بمونه و خوشحالم کنه🎉
خانم چرا متوجه نیستی حق اولاد و طلاق و خروج از کشور و ...حقهای قانونی خانمها هستن که ازشون گرفته شدن ...

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

اینونمیفهمن

نمیخوان هم بفهمن

ومورد دوم بیشتر دردداره