2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 381 پست
من زنم ولی وجدان که دارم!!!  اگه میگی خیلی از مردا پررو شدن.. خیلی از زنا هم پررو شدن، شما تو ...

اتفاقاتونی نی سایت اکثرخانماعلیه خودشونن

مثلا طرف میادمیگه شوهرم خیانت کرده و مچشو با یه دختره گرفتم

محاله همچین جملات گوهرباری نشنوی

حتماکمش گذاشتی!

خاک برسر هرچی زن خونه خراب کنه!

یعنی نرفتی حساب دختره رو بذاری کف دستش!

من بودم میرفتم شلوار زن رو میکشیدم روسرش وکاریش میکردم که دیگه هیچوقت فکر هرزگی بسرش نخوره!

حالا هی هرچی بگیم مشکل از ذات کثیف شوهرته که باوجود زن وزندگی رفته با یه دختر دیگه....هی همه آه ونفرین وناله شون مال اون دختره ست😂😂😂😂

چون فکرمیکنن شوهراشون خیلی آشای دهن سوزی ان که همجنساشون دهنشون بازه و این شوهراهم که ساااااده وگول خور...بعدتازه میادمیگه دختره شوهرمو گول زد😂😂😂گول نخورده ها....گولش زدن....طفلیای معصومو

خلاصه ضدزن بودن خانمای این قرن حاضر خیلی عجیب غریبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون مونده به عرضه مرد  خانوم یهو که خیانت کار نمیشه یواش یواش شروع میکنه مرد که با عرضه ...

ببين اينا ديگه ميشه توجيهات و از همون دست توجيهاتي هست كه مردا ميگن زن اگه زن باشه ميتونه مردش رو رام خودش كنه كه بهش خيانت نشه و از اين حرفا و در مورد به نام زدن هم كه قطعا خودت بهتر ميدوني تا يكسال فرار از دين محسوب ميشه و حتي اگه به قول شما انقدر علم غيب داشته باشه كه يكسال قبل از دادخواست مهريه،اموال رو به نام كس ديگه اي زده باشه،بازم اقساط مهريه رو كه بايد بده و طبق چه منطقي زن خيانت كاري كه رفته با دوست پسرش داره زندگي ميكنه بايد اقساط مهريه از شوهرش دريافت كنه؟! اين موضوع نه منطقي هست نه ارتباطي به برابري داره،برابري يعني اعتدال و اينكه به هيچ طرفي ظلم نشه🌹

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️
اخه گلم اصلاامکان نداره محضری حق طلاق بده بعدبزنه زیرش .من مهریم بخشیدم وخونه رودادم به شوهرم ولی مح ...

خیلی ازدفترخونه ها ساخت وپاخت میکنن و جوری مینویسن که بعدا طرف بتونه بزنه زیرش وراه فراربراش بازباشه

احتمال زیادهمینطوربوده

هیچی قید نکرده بود و امکان داشت الان تو نتم برات سچ میکنم میزارم

گلم اونجورباشه طرف دیوونس همه چیش ببخشه حق طلاق الکیم بگیره که به دردش نخوره والاشوهرتوچیزی توش قیدکرده بودکه راحت زده زیرش .توفامیل واشناندیدم کسی حق طلاق داشته باشه ونتونه طلاق بگیره

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
خیلی ازدفترخونه ها ساخت وپاخت میکنن و جوری مینویسن که بعدا طرف بتونه بزنه زیرش وراه فراربراش بازباشه ...

دقیقااشناداشته یازیرمیزی داده .الکی که نیس وگرنه بشه زیرش .منم باهات موافقم درست نیس هم مهریه زیادهم حق طلاق باهم خیلیاهم خدارومیخوان هم خرمارو

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
اتفاقاتونی نی سایت اکثرخانماعلیه خودشونن مثلا طرف میادمیگه شوهرم خیانت کرده و مچشو با یه دختره گرفت ...

من ضد زن نیستم اتفاقا دارم میگم باید همه چی برابر باشه، ولی بعضی از زنا ماشالله همه چی کمشونه،هم مهریه آنچنانی میخوان هم حق طلاق هم دوس پسر. چون انقد این موردو زیااااااااااد دیدم،برای همین میگم... 

نمیگم شماضدزنی...گفتی توسایت اینجوریه...گفتم اتفاقاتوسایت برعکسه

بله درسته،اونایی که میگن کم گذاشتیو که من اصن درک نمیکنم اون هیچی، ولی خیلی زیادم هست جدیدا تو تاپیکا زنه حامله بود خیانت کرد همه بهش گفتن برو توبه کن،همین فقط توبه کن....

واقعا درسته همه زنها بساز و زندگی کن نیستن اینکه هم مهریه هم حق طلاق این قضیه ممکنه بشه یه منبع درآم ...

مطمئنا دومی درستتره، ولی خوب از قوانین اسلامی چه انتظاری داری دیگه بیشتر ازاین نمیشه

شاکی برا خانمش؟وکاری ام میتونن بکنن؟

نه میتونن ادعا کنن که ارث میخوان

مگر این که اون آقا صلح عمری انجام داده باشه

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

ببین من خودم جفتشو با هم نمیگیرم چون شاغلم و نباز ندارم

ولی اصولا شرایط مالی در ایران برابر نیست.

شرایط اشتغال و استخدام و دستمزد معمولا واسه خانوما و اقایون برابر نیست.خانما امکان اشتغال،پیشرفت شغلی و کسب درامد کمتری دارن.

حق ارث برابر نیست.

عموما فشار کار منزل و بچه داری بیشتر واسه خانماست و همین باعث میشه حتی شاغل باشن هم کمتر بتونن مسیر پیشرفت شغلیو برن چون چند وظیفه ای هستن و این تایم و انرژی و بازدهیشونو کم میکنه

اصولا بچه وقتی به دنیا میاد حداقل تا دو سال اول زندگیش شدیدا به مادر وابستگی داره و این باعث میشه خانما از محیط کار و درامد دور باشن و سخت بشه مجددا برگشتشون به اشتغال.حالا فک کن بخوان دو تا بچه بیارن.کارفرماها اکثرا قبول نمیکنن.

بعدم شما حق طلاق نمیگیری.وکالت در طلاق میگیری.یعنی از مرد وکالت میگیری که بتدنی از طرف اون خودتو طلاق بدی.همه ی حقوق ضمن عقد همینطوره.یه قدم اولیه برای تحقق برابریه ولی واقعا شرایطو برابر نمیکنه.شما همچنان ولایت به فرزندت نداری.تمکین رو نمیتونی کاریش کنی و ...

در مورد حق طلاق و مهریه،میگم من شخصا جفتشو همزمان نمیگیرم و ترجیحم اینه به جاش،حق طلاق و  این حق رو بگیرم: مشارکت برابر در اموالی که بعد از ازدواج بدست میاد.یعنی هر اموالی خریدیم به محض خرید،خود به خود مالکیتش مال هر دوی ماست.اینجوری یه قدم بیشتر به سمت برابری مالی رفتیم.هرچند بازم کافی نیس و وکلا میگن خیلی گیر و گور قانونی داره اجرایی شدنش.چون دارید روی اموالی شرط میکنید که وجود ندارن