2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 381 پست
متوجه منظورت نشدم پدربزرگ من وصیت کردن مادرم برابربا بقیه برادرها سهم ارث ببرن وهمینم شد

طبق قانون شخص فقط می‌تونه رو ثلث اموالش وصیت کنه نه تمامش.

شما بخوای وصیت بنویسی فقط میتونی درباره ثلث اموالت تصمیم بگیری که بعد از مرگت چی بشه.

میتونی درمورد همش هم بنویسی مثلا بگی اموالم بین بچه هام مساوی تقسیم بشه.اما ضمانت اجرایی نداره.

اگه بچه هات آدم باشن به وصیتت عمل میکنن و بین خودشون مساوی تقسیم میکنن.

اگر نه قانونی پیش میرن و فقط ثلثشو مساوی تقسیم میکنن،باقیشو پسر ها دو سهم دختر ها یک سهم میبرن.

Having fun while stuck in life
شما نمیتونی چون خانواده ات وصیت کرده و سهم برابر بردی بگی پس حله این یک مشکل ریشه ای هست اینم بدونید ...

ثبت محضری شد وبابابزرگم ازهمه شون تومحضرامضاگرفتن

نمیدونم چراانقدربراتون عجیبه

باریکلا...شما وقتی حرف حق طلاق بزنی ولی مهریه رووسط نکشی زبونت درازه.ولی وقتی میگی حق طلاق ومهریه خب پعلومه دپش روکولشمیذاره میره

درضمن پسری که حرف حق طلاق بشنوه  پامیشه میره  قطعا به درد زندگی بامنی که این موضوع برام مهمه نمیخوره و من ناراحت نمیشم که پاشده رفته..میگم خداروشکر ازاول خودشونشون داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چرا باید مهریه بگیریم چرا بایدقوانین اینجوری باشه چرا خیلی حقوق از ما سلب شد که حالا مجبور به گ ...

مهریه در حقیقت یه پولی هست که شما حاضری خودت رو در قبال اون پول بفروشی (واقعیته منو نخورید دوستان)

از قوانین ازدواج اسلام هست من نمیدونم این آقایون یه چیزی میشه صد تا حدیث از پیامبر میارن که ثابت کنن ما اشتباه میکنیم ولی این مهریه که قانون اسلام هست چرا براشون زور داره 

پس چرا انقدر پیج های جنبشی مگتاو درباره این موضوع میگن و اعلام کردن بیشترین آمار مربوط به تهرانه؟

مگه هرچی تو اینستا گفتن درسته ؟ خودت برو سرچ کن 

بیا

براساس مواد ۳ و ۷ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی(مصوب ۹۴) اصولا کسی بابت مهریه و یا بابت دیه نباید به زندان رود مگر اینکه ملائت و توانایی پرداخت داشته باشد و از پرداخت خودداری کند

طبق قانون شخص فقط می‌تونه رو ثلث اموالش وصیت کنه نه تمامش. شما بخوای وصیت بنویسی فقط میتونی درباره ...

من حقیقتااینونمیدونستم والان میشنوم وخیلی تعجب کردم ..ولی برای خانواده ماااین اتفاق افتاد واونچیزیکه وصیت کردن ثبت محضری شد وتمام

حتی توخانواده پدریم هم همین وصیتوبابابزرگم کردن که سهم ارث دخترشون باپسرابرابرباشه

مهریه در حقیقت یه پولی هست که شما حاضری خودت رو در قبال اون پول بفروشی (واقعیته منو نخورید دوستان) ...

خب راستی میگی یه جورایی😆😅😅🤣🤣بشینیم دقیق فکرکنید همینه

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 
طبق قانون شخص فقط می‌تونه رو ثلث اموالش وصیت کنه نه تمامش. شما بخوای وصیت بنویسی فقط میتونی درباره ...

پس اینایی که مثلامیگن فلان بچشوازارث محروم کرد واینا چیه...یعنی در مورد یه سوم اموالش این حرفومیتونه بزنه؟اون بچه تو دوسوم اموال سهم ارث داره؟

ثبت محضری شد وبابابزرگم ازهمه شون تومحضرامضاگرفتن نمیدونم چراانقدربراتون عجیبه باریکلا...شما وق ...

اول اینکه برام عجیب نیست چون خانواده خودم هم همچین کاری کردن ولی نمیشه گفت چون خانواده من همچین کاری کرده پس همه میتونن نخیر برای همه ممکن نیست چون در بین دوستام و اطرافیان و شهر و کشورم دارم میبینم که این موضوع جا نیفتاده پس نمیتونم به همه بسط بدم

در ضمن مهریه طبق قوانین اسلام حق منه اگر طرف ادعا میکنه مسلمونه باید بده و سایر چیزهایی که گفتید هم حق اجتماعی منه چرا همیشه یا این یا اون باید باشه؟

نمیشه که هر جا به نفعشونه از قوانین اسلام حرف بزنن و هر جا نه اعتراض کنن

ازدواج اسلامی با حقوق جهانی ! نه؟هم از توبره هم از آخور. حق تصنیف یعنی اموال و بدهی های زن و مرد مو ...

پرفسور حق تنصیف رو زوج امضا می کنه نه زوجه

اگر دوطرف امضا کنن این قضیه حاکمه

من کاری ندارم که حق طلاق با کی باشه، چون نظر ما تو این جامعه مهم نیست اصلا،ولی یه آدمایی مث اون خانو ...

نمیشه حالا چون عروس شما بد بوده بگیم پس این حقا باید از زنا گرفته بشه،خیلی از زنها تو خونه ها کلی تحقیر و کتک و تجاوز میبینن ولی چون حقی ندارند نمیتونن صداشون رو در بیارن

جمعه اس تعطیله می‌خوام بخوابم دیگه بحث نمیکنم اما بازم میگم مهریه ربطی به حق طلاق نداره‌ که یکی رو در ازای اون یکی بگیری.

مهریه عندالمطالبه هست و زن هروقت بخواد می‌تونه مهریه ی خودشو مطالبه کنه و مرد هم بپردازه.چه با طلاق چه بی طلاق چه با حق طلاق چه بی حق طلاق.

من وشما چه ضمانت اجرایی دستمونه اخه یه نگاه به همینجا بکن ببین چند درصد خانما دارن میسوزن ومیسا ...

اهرم پنبه ای

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم