2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 381 پست
متوجه منظور شما هستم  ببین ما هم ادم خوب داریم هم بد  طرز فکر همه خانواده ها یکی نیس من ...

پستای منو ازاول تاحالاخوندی؟

من میگم گرفتن مهریه منطقی نیس وقتی درازای سلب  کلی ازحقوقمون قراره اینوبگیریم

اگه حالشوداشتی کل تاپیکوبخون

من روحساب خودم این تاپیکونزدم...اون‌پستم فقط درجواب پست شمابود

من دوتادختردارم....وخییییییلی برام مهمه جامعه ی امروز ما مثل قدیم نشینن برا۲گرم طلای بیشتر یا۵۰تاسکه ببشتر سردخترایی که یه عمر براشون زحمت کشیدن معامله کنن

اگه پدرمادری دلسوزدخترشه نشینه اونا حق حضانت وکاروهمه چیوازش بگیرن وبعدم با یه مهریه که تواین مملکت تواکثرمواقع به کارنمیاد دلخوش بشن!

زني كه بيرون كار ميكنه و حقوقش رو مياره تو زندگي مشترك،ديگه قرار نيست كار خونه رو تنهايي انجام ...

عزیزم اون مونده به عرضه مرد 

خانوم یهو که خیانت کار نمیشه یواش یواش شروع میکنه مرد که با عرضه زرنگ باشه با ی عشوه نز خانومش خر نشه از همون رفتاراش شک میکنه بهش و حواسشو جمع میکنه امولشو میزنه اسم مادر گرامیش 

دیگه مهریه زندانم نداره کلیم راه درو داره 

پس مونده به عرضه مرد 

که به زن خیانت کار پشمم نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حق طلاق و به سری حقوق دیگه که مختص مرد است و چه مهریه مختص دین اسلام می باشد... که در مقابل حقوقی که  مختص مرد است مهریه هم قرار داده شده...تو خارج که حق طلاق مال طرفین مهریه هم وجود ندارد.... خوب زن و مرد می تونند توافق کنند ببینند مرد از حقش بگذره و ولی مهریه هم بده که کمند این یه بحث دیگست... ولی تعجب من از اوناست که میگند این کار واجب و حق اوناست و واجب است که هم حق طلاق داشته باشند هم مهریه و غیر اینو بی عدالتی می دونند یعنی قسمتی از دستور اسلام که به نفعشون می خواند فقط.. 

تو همانی که می شود چای را کنارت بدون قند شیرین نوشید
پستای منو ازاول تاحالاخوندی؟ من میگم گرفتن مهریه منطقی نیس وقتی درازای سلب  کلی ازحقوقمون قرار ...

اخه تمام این حق و حقوق واسه ببخشیدا خر کردن خانوماس از لحاظ قانونی خیلی محکم نیستن 

من خودم حق طلاق داشتم روز طلاق اومد دادکاه گفت طلاق نمیدم منتفی شد 😐

موند ۱سال دوندگی کردم تا تونستم بگیرم

قربونت برم اخه چرا فک میکنی ما تو کشور خاصی زندگی میکنیم😂 انگار از فضا اومدی  ی سر به کل تاپ ...

ببین اگه بخوایم اینجوری فکرکنیم نه تنهادرست نمیشه بلکه روزبه روزبدترم میشه

بالاخره ماها یه درصدخیلی ناچیزی تواین موارددخیلیم.... الان اگه توجلسه خواستگاری بابای عروس بگه من برادخترم حق طلاق وکارو حضانت میخوام و مهریه درحد توان آقای داماد بصورت توافقی اونم عندالمطالبه نوشته بشه   قانون ومملکت و...دخیله؟

چه حق طلاق و به سری حقوق دیگه که مختص مرد است و چه مهریه مختص دین اسلام می باشد... که در مقابل حقوقی ...

تازه به بدترین شکل ممکن و الفاظ ولحن ناجور منومورد خطاب قرارمیدن....بلانسبت حضار  اینهمه وحشی گری ازکجامیاد خدا داند...

به نظرمن مهریه خیلی کم ولی درعوض حق طلاق داشتن خوبه من چند سال پیش میخواستم طلاق بگیرم اخرشوهرم گفت مهریت ببخش تاطلاقت بدم منم بخشیدم .توایران حق طلاق ازهمه چیزبهتره چون تامردنخوادزن نمیتونه طلاق بگیره .خیلی زنامیرن مهریشون میزارن اجراوسالی یکی دوتاسکه میگیرن ولی خوب مرده به جاش  لج میکنه طلاقش نمیده بایدبمونه خونه باباش بدون طلاق

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
زني كه بيرون كار ميكنه و حقوقش رو مياره تو زندگي مشترك،ديگه قرار نيست كار خونه رو تنهايي انجام ...

ببین پسر دایی من 

خانومش خیانت میکرددیگه همه فهمیده بودن منتهی اقا سرش تو برف بود 

چرا چون اگه کسیم به بهش میگفت زنت فلانه میومد خونه خانومش با ی قرمه سبزی و ی رژل رمز ی لباس خواب خرش میکرد فردام میفرستا تا با اون طرف دعوا که چرا به زنم تهمت زدی 

اخرشم زنش همه اموالشو گرفت الان تو همون خونه پسر داییم با دوست پسرشه 

حالا ی دوست خانوادگی داشتیم پسرش تا فهمید خانومش خیانت میکنه خانونمشو گول زد براش کلی هدیه و گردش برد زمان خرید تا اموالشو زد به اسم کس دیگه کارشم ازاد بود حساب بانکی همه چرو زد به اسم مادرش 

بعد مچشو گرفت خیلی شیک طلاقش داد 

اخه تمام این حق و حقوق واسه ببخشیدا خر کردن خانوماس از لحاظ قانونی خیلی محکم نیستن  من خودم حق ...

خب دیگه مامیدونیم قانونمون اوکی نیس

حداقل این مواردو بین دوطرف محکم کنیم

بصورت محضری وکاملارسمی

اخه تمام این حق و حقوق واسه ببخشیدا خر کردن خانوماس از لحاظ قانونی خیلی محکم نیستن  من خودم حق ...

والاتعجبم ازحرفت وقتی قانونی طرف حق طلاق میده نمیشه بعدبزنه زیرش که 😑😑.بعدم مردی طلاق نده زن نمیتونه طلاق بگیره شمامیگی بعدیک سال طلاق تونستی بگیری 

والاتعجبم ازحرفت وقتی قانونی طرف حق طلاق میده نمیشه بعدبزنه زیرش که 😑😑.بعدم مردی طلاق نده زن نمیتو ...

عزیزم من شوهرم محضری حق طلاق داد بهم 

وکیل گرفتم رفتیم واسه طلاق روز دادگاه اومد گریه کرد من غلط کردم طلاق نمیدم دوسش دارم قاصیم رای طلاقو نداد

موند بعد ی سال گفت ماشینو بده طلاق بدم (من ۲تا ماشینو ی خونه گرفته بودم*)ماشینو دادم اومد دادگاه گفت موافقم و جدا شدیم

من زنم ولی وجدان که دارم!!!  اگه میگی خیلی از مردا پررو شدن.. خیلی از زنا هم پررو شدن، شما تو ...

تو خوبی شما افکارت مسمومه معلومه مردی حق طلاق دست مرداست خیانت میکنن اینو.نمیگی میرن زن صیغه میکنن اینو نمیگی 

تو خوبی شما افکارت مسمومه معلومه مردی حق طلاق دست مرداست خیانت میکنن اینو.نمیگی میرن زن صیغه میکنن ا ...

اره مردم عکس بی بی چکمم گذاشتم تو پستام برو ببین مرده حامله چه شکلیه😂😂اتفاقا دقیقا شما جزو ادمایی هستی که فقط به نفع خودت عمل میکنی... با شما بحث کردن هیچ فایده ای نداره،شمام اگه شوهرت بهت حق طلاق میده برو بگیر دمت گرم. خدافظ🖐️

عزیزم من شوهرم محضری حق طلاق داد بهم  وکیل گرفتم رفتیم واسه طلاق روز دادگاه اومد گریه کرد من غ ...

اخه گلم اصلاامکان نداره محضری حق طلاق بده بعدبزنه زیرش .من مهریم بخشیدم وخونه رودادم به شوهرم ولی محضری حق طلاق گرفتم شوهرت معلوم نیس توحق طلاق چی قیدکرده که تونسته بزنه زیرش