2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 381 پست
مهریه بدرد میخوره برای ارثیه 

شوهرت اگه مرد باشه طی زندگی مشترک اموال رو به نامت زده و البته اصل  حرف من اینکه چرا یه خانم بعد ۱۵_۲۰ سال زندگی نباید از درامد خودش خونه ای چیزی داشته باشه . برای حل شدن ریشه ای این مشکل زنامون باید مالی مستقل بشن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مهریه حق طبیعی یه زن هست  ما میتونی بگی چرا مرد باید هم حق تمکین هم حق فرزند هم حق طلاق هم حق ...

نمیتونیم بگیم!چقدربراتون عادی وراحته که حق وحقوقتونو ازتون گرفتن وحتی دلتون نمیخواد صداتون دربیاد

اون مهریه ای که شماازش حرف میزنی هدیه ای درحدتوان داماده که زمان عقد به عروس داده میشه

اینی که بعنوان پشتوانه مالی و کلا نجات دهنده زن ازش میگیداسمش مهریه نیس...یچیزدیگه ست...یه دلخوشکنک بچگانه که دردهن خیلی خانمابیفته وفکرکنن دیگه کل حق وحقوقشونوازحلقوم شوهراشون کشیدن بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگن قانونا رو یک سوم اموال میشه وصیت کرد و لازم الاجراست.بقیه اموال طبق توافق ورثه یا اگر تواف ...

بله به زنده بودنشون اینکاروکردن

کامل باوکیل ومسئول دفترخونه مشورت کرده بودن که برای کسی راه زیرآبی نداشته باشه....

یه پست عاااالی....مرسیییی ما میگیم‌مهریه چون میخوایم در ازای حقوقی که زیرباررفتیم  حالاجبران ک ...

شما میدونید شما شرط بزارید 

تفسیر و سلیقه قاضی مهم تره

یکی از دوستانم در عقدنامه حق السکنی با رضایت طرفین رو شرط کرد یعنی حق برای دو نفر.

بعدا زمان اختلاف که کار به دادگاه کشید .

قاضی گفت وقتی با هم توافق ندارند پس حق انتخاب محل زندگی با مرده و یعنی شرط عقدنامه کشک!

بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد، ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد، کسایی که تو این دنیا حساب مارو پیچیدن، یه روزی هرکسی باشن حساباشونو پس میدن، عبادت از سر وحشت واسه عاشق عبادت نیست، پرستش راه تسکینِ پرستیدن تجارت نیست، سرِ آزادگی مردن ته دلداگی میشه، یه وقتایی تمام دین همین آزادگی میشه، کنار سفره خالی یه دنیا آرزو چیدن، بفهمن آدمی، یک عمر بهت گندم نشون میدن، نزار بازی کنن بازم برامون با همین نقشه، خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمی‌بخشه، کسایی که به هر راهی دارن روزیتو میگیرن، گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن، جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم، همه یک روز میفهمن چه جوری زندگی کردی
خب عزیزم اینو میتونن تبصره کنن...چنانچه زوج یازوجه فوت شد مثلا اموالش به همسرش برسه...واقعامهریه منط ...

اینکه مرد هم فکر میکنه چه شخص مهمی هست هم غیر منطقیه...اینکه میتونه خیانت کنه و راحت قانون ولش کنه

خب عزیزم اینو میتونن تبصره کنن...چنانچه زوج یازوجه فوت شد مثلا اموالش به همسرش برسه...واقعامهریه منط ...

ارث وصيت و تبصره نداره مطابق قوانين شرع تقسيم ميشه مگر اينكه قبل از فوت طرف خودش بنام زده باشه

خيلي اطلاعاتت كمه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
شما میدونید شما شرط بزارید  تفسیر و سلیقه قاضی مهم تره یکی از دوستانم در عقدنامه حق السکنی با ...

بله متاسفانه کلا نظرقاضی نه تنهاتواین موارد بلکه تواکثرموارد شرط اصلیه

عجب...چقدر دلمون بایدبحال خودمون بسوزه 

ارث وصيت و تبصره نداره مطابق قوانين شرع تقسيم ميشه مگر اينكه قبل از فوت طرف خودش بنام زده باشه خيلي ...

بله من درست نگفتم وبه اشتباه از کلمه وصیت استفاده کردم

اطلاعاتم کمه

وخب دارم کسب اطلاعات میکنم

نمیتونیم بگیم!چقدربراتون عادی وراحته که حق وحقوقتونو ازتون گرفتن وحتی دلتون نمیخواد صداتون دربیاد ...

خب منم همینو میگم 

میگم این همه حق از ما گرفتن و هیچ خانومی هم حرف نمیزنه 

حالا چون یه زن هم مهریه داره هم حق طلاق باید بگیم آدم درستی نیست؟؟؟؟

من خودم به شخصه مهریه نمیخام ولی این حق ها رو میگیرم 

چون وقتی نتونم فرزند خودم رو داشته باشم یا برم سر کار یا تحصیلم رو کامل کنم مهریه می‌خوام چیکار؟ 

پول در مقابل آرزوهام چه ارزشی داره

تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!

یه سری حقوق ضمن عقدهست مثل حق طلاق،تحصیل،خروج ازکشور ویه حقی که اسمشونمی دونم اینجوریه که درصورت طلاق هرچیزی که طی زندگی مشترک به دست اوردن نصف میشه که شامل سهم الارث اینانمیشه این به نظرم بهترازمهریه می تونه باشه

وقتی خانوم حق طلاق می گیره تازه میادتویکی ازحقوق برابرمردمیشه ولی حتی توجامعه مردسالارمامهریه که حق خانوماخونده میشه بازم دراجرابه نفع اقایونه اولاکه هنگام تعیینش یه جوری خانواده هاچونه می زنن که انگاراومدن یه چیزی بخرن واین بسیارتحقیرامیزه برای خانوم تواسلام مهریه درواقع هدیه اقابه خانومش هست که بایددرطول زندگی بهش بده ولی اینجاهروقت اسم طلاق میاداسم مهریه هم میاد الانم که هیچ سخت گیری برای دادن مهریه وجودنداره

منکه ندیدم زنی بتونه کل مهریه اش و بگیره

پنجاه شصت تومن میدن و خدافظ

دادگاه خوب بلده قسطی کنه که زن جونش بالا بیاد

چیزی ک خدا گفته باید بدن میگی نباید بگیریم 😐 نگران نباش هیچ مردی تو ایران کل مهریه رو نداده بعد طلاق

بله من درست نگفتم وبه اشتباه از کلمه وصیت استفاده کردم اطلاعاتم کمه وخب دارم کسب اطلاعات میکنم

حالا کدوم مردی بی درد سر مهریه زنش داده ؟

اگه خانم هستی و مشکلی بین خودت وهمسرت پیش بیاد هم همین نظرات داری؟

اگه بگی اره یعنی بچه هات ازت بگیرن و طلاقت بگیری و از خونه ای که جوونیت تو اون گذروندی وتوهمه سختی ها کنارشوهرت بودی تا ثروتمند شده با یک دست لباس بیرون بیای 

این چیزیه که نصیبت می شه ؟

واقعا همچین چیزی می خای؟؟؟

همیشه زنا در کنار مردا هستن ولی هیچ وقت دیده نمی شن ومرد هرچی تو زندگی که اسمش مثلا مشترک هست ولی مرد هرچی به دست می یاره به اسم خودش هست و زنی که کنارش هست وزمینه مهیا کرده اون مرد پولدار بشه اصلا دیده نمی شه تازه وقت مشکل عاطفی خانم این قدر اذیت می کنن که خودش بگه مهرم حلال جونم ازاد 

یا تو اون خونه بمونه چون نه تواجتماع نه خونه پدرش جایگاه اول نداره 

چطور می تونی در مورد همنوعات این جور نظریه بدی اول خودت تو اون موقعیت ببین بعد ببین حاضری بدون هیچی ازخونه ات بری یا اون موقع فکر می کنی مهریه حقته 

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  
بله به زنده بودنشون اینکاروکردن کامل باوکیل ومسئول دفترخونه مشورت کرده بودن که برای کسی راه زیرآبی ...

به نظرم شما باید در شرایطش قرار بگیری بعد ببینیم اون موقع هم این شعارای بی خود می دین یانه ؟

اون موقع کفش اهنی می پوشی هم مهریه ات بگیری هم طلاقت رو شک نکن 

اگه بگی هم نه این جور نیست ته دلت می دونی داری دروغ می گی

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....