2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من باهاش دعوا کردم، میخوام اون بیاد سر صحبت باز کنه

خب چرا دعوا کردی 

نمیدونم مثلا ی عکس بگیر صبح ی متن صبح بخیر بذار و به پاییز ربط بده ببین جواب میده ولی این هم خیلی خز شده

اگه نباشم که ممکنه کلا منو یادش بره چیکار کنم که برام بجنگه؟

ی چیزی بهت بگم 

رها کن چیزی ک مال توعه بهت برمیگرده با تمام مانع اگه قراره هی یاد آوری کنی خودت رو بیاد از این طریق تورو پیدا کنه پیام بده که بدرد نمیخوره 

بی تفاوت ادامه بده و دست و پات گم نکن خودت رو سنگین نشون بده

خب چرا دعوا کردی نمیدونم مثلا ی عکس بگیر صبح ی متن صبح بخیر بذار و به پاییز ربط بده ببین جواب میده و ...

ازش پرسیدم چی باعث میشه ناراحت بشی اونم گفت وقتی به یکی خیلی اهمیت بدم ولی اون برام مثل خودم نباشه و بهم اهمیت نده ناراحت میشم 

در صورتی که من خیلی بهش اهمیت میدم خودشم میدونه اونه که بی محلی میکنه بهم،،، احساس کردم یه دختر دیگه داخل زندگیش هست که این دنبالشه ولی اون محلش نمیده ( البته اینو خودم فهمیدم ولی بهش نگفتم) 

گفتمش خب شاید تو در حق یکی دیگه این کارو کردی و کارمای کارت باشه یا اونقدر احمقی که به راحتی یکی میتونه تو رو دنبال خودش بکشه و آخرشم هیچی، که همونم برات لایق تره اونم گفت ساید کارمای کارم باسه،دعوا یا بی احترامی هم نکرد ولی من زیاد دعواش کردم اون فقط صبوری کرده 

داغووووونم چیکار کنم؟

ی چیزی بهت بگم رها کن چیزی ک مال توعه بهت برمیگرده با تمام مانع اگه قراره هی یاد آوری کنی خودت رو بی ...

اینکه استوری روزمره بذارم اونم ببینه اوکیه؟ شمارمو داره ولی هیچ اشاره ای بهش نکنم، فقط مثل بقیه مخاطبان استوریم ببینه 

آخه فقط همین تنها پل ارتباطمونه 

ازش پرسیدم چی باعث میشه ناراحت بشی اونم گفت وقتی به یکی خیلی اهمیت بدم ولی اون برام مثل خودم نباشه و ...

چرا برعکس میره کارا شما

اون باید بفکرت باشه نه تو

اسی نمیفهمم چرا اینجوری یذره غرور داشته باش ول کن جون هرکی میپرستی رها بذار سنگین باش سنگین

هیچی نگو دیگه وقتی بی محلی میکنه بی محلی کن