2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 381 پست

من حق طلاق دارم البته مهریه چندانی هم ندارم

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

دوستان اول تکلیف تصنیف وتنصیف مشخص کنین تابعدبریم سراغ بقیه بحثها😂

تنصیف درسته

اونایی ام که ردمیشین یچیزی بارمن میکنید کل تاپیکوبخونیدپستای دوتانوبخونید پستای منوبخونید حداقل ۴تاقانون متوجه میشین...مم امروزچندتاقانون شنیدم که اصلا فکرنمیکردم همچین چیزی باشه

۴تاچیزیادبگیرین ۴تاچیزبارمن کنین حلالتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم اینو میتونن تبصره کنن...چنانچه زوج یازوجه فوت شد مثلا اموالش به همسرش برسه...واقعامهریه منط ...

بنده شوهرم سند داده ک درصورت مرگش کل اموال و حقوق مال من باشه صددرصد

چهارسال خواننده خاموش بودم..دوسال عضوبودم بخاطراینکه به یه دخترگفتم *****چیزخوبی نیست و بقیه بدشون اومد تعلیق شدم..قول دادم دیگه نیام ولی نشد..پس کاربر قدیمم💖😘برای باردارشدنم تا پنحمین سالگرد ازدواجم دعا کنین⁦❤️⁩✨خوشگلا باردارشدم😍برام دعاکنین که بمونه و خوشحالم کنه🎉
خب عزیزم اینو میتونن تبصره کنن...چنانچه زوج یازوجه فوت شد مثلا اموالش به همسرش برسه...واقعامهریه منط ...

دولت همه حق ها رو داده به مرد چشم ندارید یه مهریه رو به زن ببیند .چقدرم که مهریه رو میدید

حالا اقایون تمام حق و حقوقهای معقول و نامعقول و ناحق و ... دارن یبار یکیشون نمیگه چرا همه این حقوقو به ما دادن ی حقی که چند تا خانم (اونم انگشت شمار) شوهراشون با رضایت بهشون دادن چه برای خود خانما سوال شده 

همون مهریه هم که دیگه نمیدن نمیدونم مشکل خانما با خانما چیه 

تو همه جای دنیا برای یک زن حقوقی رو در نظر گرفتن که بعد از جدایی بهش میرسه. مثل تقسیم اموال . مهریه هم به همون شکله برای خانوم ها تو ایران. حق طلاق هم باید برای هر دوطرف باشه چون متاسفانه بعضی از آقایون برای اینکه تو زمان جدایی مهریه ندن طلاق هم نمیدن تا خانم اینقدر خسته بشه بگه مهرم حلال جونم آزاد. 

مهریه رو شما میخوای بدی ک داری میسوزی این مملکت همش به نفع مرده حالا ک یدونه مهریه برا زنه اتیش گر ...

عزیزم برعکسشم فرض کن شوهر دوستم به دوستم خیانت می‌کنه متاسفانه یه دختر بچه یکساله هم داشتن،شوهرش کلا میره با زن دیگه زندگی می‌کنه و اصلا خرج زن و بچه رو نمی‌ده حتی به دوستم گفته طلاقت نمیدم تا موهات مثل دندونات سفید بشه ، دوستم چندساله  از طریق دادگاه و قانون اقدام می‌کنه واسه طلاق  اما هنوز که هنوزه نتونسته جدا بشه اما اگر حق طلاق داشت راحت میتونست ازش جدا بشه و یه زندگی جدید بسازه

به نظر من حق طلاق و حضانت فرزند رو تمام خانوما باید جزٔ شرایط ضمن عقد داشته باشن

حتی دیدم خانومایی که از همسرشون جدا شدن اما شوهر سابقش اجازه نمیده بچه رو ببینه 

همین سایت یه خانومی میگه خواهرم شش ساله بچه اش رو ندیده چون خانواده شوهرش اجازه نمیدن

خدا واسه کسی نیاره این مسایل رو

وقتی حرف ازبرابری جنسیتی زده میشه بایدهمه چی برابرباشه وفتی زن هم حق طلاق بگیره دیگه مهریه نبایدبگی ...

الان ن ک برابری جنسیتی هس فقط مهریه نقضش میکنع😒

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

نه نمیشه تبصره کرد

راه هایی داره که وارث همسر آقا باشه ولی بهترینش همین مهریه اس

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
خوب اصلش باید این باشه که اموالی که بعد زندگی باهم درمیارن و چندسال باهم زندگی میکنن باید نصف بشه چو ...

بله منم کاملا با نصف کردن اموال بعدازازدواج موافقم...البته بادرنظرگرفتن همه ی جزییات...چون بقول دوستمون این قاونم باگهای زیادی داره و بعناوین مختلف میشه اززیرش دررفت...مثل ۹۹درصدقوانینشون درمورد زنها

بنده شوهرم سند داده ک درصورت مرگش کل اموال و حقوق مال من باشه صددرصد

خونوادش میتونن شاکی بشن بعدش

در صورتی که به اسمتون بزنه همه چیو صد در صد اموال و حقوق مال شما میشه رو این جور سندا بازم جای بحث وجود داره 

مگر سند یه نوع خاصی باشه

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
نه نمیشه تبصره کرد راه هایی داره که وارث همسر آقا باشه ولی بهترینش همین مهریه اس

چرا...یه توافق وامضا بین دوطرفه..دوطرف توافق انجنم بدن وشروط ضمن عقدبشه وتومحضرودفترخونه رسمی بشه بازم مشکلیه؟.من اینومتوجه نمیشم...میشه لطفابیشتربرام توضیح بدید

الان درمورد سهم ارث برابر خانواده های مااینکاروکردن ولی یکی ازدوستان اصرارداشتن که حتی باوصیتم حق تصرف بیشترازیک سوم مالونداریم...ولی خب ماکردیم وشد

حالامیخوام بدونم اینچیزی که شمامیگید چیه...چرانمیشه