ببینید اگه حق طلاق با حق سر کار رفتن رو به زن بدن و در کارهای خونه هم مردمشارکت کنه به نظرم مهریه بی معنیه وگرنه مهریه باید باشه چون زن نمیتونه کار کنه تا سرمایه ای برا خودش جمع کنه
Men going their own way. مردان راه خودشان را می روند،جنبشیه که به مردان میگه جدا از زنان باشن و معیا ...
من خودم اصلا از مگتاوها خوشم نمياد ولي اگه نقدشون هم ميكنيم عادلانه نقد كنيم و جانب دارانه نباشه نقدمون،مگتاو بيشتر به دنبال جنبش ميتو و ادعاهاي تجاوزي كه زن ها ميكردن كه حالا يكسريش درست بود و يكسريش هم ممكنه غلط بوده باشه و همچنين رابطه هاي ج.ن.س.ي اي كه چند وقت بعد از رابطه،بعضي زن ها ادعا ميكردن كه تو اون رابطه رضايت نداشتن كه اين ادعاها باعث ميشد مردها محكوم بشن و كارشون رو از دست بدن و بايد تو دادگاه ثابت ميكردن كه بي گناهن شكل گرفت و به مردها ميگفتن كه راه خودتون رو بريد و از زن ها فاصله بگيرين تا به قول خودشون زن ها نتونن بهتون تهمت تجاوز بزنن و زندگيتون رو نابود كنن و تو ايرانم به دليل مهريه و حق حبس و اين موضوعات راه انداختن اين مسخره بازي رو و من يه مدت از روي كنجكاوي پيج هاشون رو دنبال ميكردم كه ببينم چي ميگن و به چي اعتراض دارن و انصافا تو پيج هاي اصليشون هيچ جا خشونت عليه زن يا كتك زدن رو نديدم ترويج كنن فقط ميگفتن فاصله بگيريد از زن ها و روي پيشرفت و زندگي خودتون تمركز كنيد و يادمه مثلا به مردها ياد ميدادن اگر هم ميخوايد رابطه داشته باشيد،قبل از ايجاد رابطه،يه فرم رضايت بدين طرف مقابل امضا كنه تا فردا نتونه ادعا كنه كه رابطه بدون رضايت بوده و تهمت تجاوز بزنه و از اين حرفا،البته اينم بگم تو كامنت هاشون كه نگاه ميكردي مشخص بود كه يه سري فالوورهاشون حالت هاي افراطي و زن ستيزي دارن و جذب اين پيج ها شدن ولي مطالب خود پيج هاشون واقعا به اين شكل نبود،ولي به نظر من كلا اين شكل جنبش ها عملي و اجرايي نيست و نميشه به يه جنسيتي بگي كلا طرف جنس مقابل نرو و مثلا مثل كشيش ها زندگي كن و اينكار بيشتر پاك كردن صورت مساله س تا حل كردن موضوع
خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️