2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10464 بازدید | 381 پست

اسی من شوهرم دروغگو زن باز و زیون باز و عوضی و خائن و سیگاری و پانیک 

دیگه برات بگم کلاهبردار و مال حروم خور هست

الان میخام طلاق بگیرم نمیده.

با دروغ وارد زندگیم شده گولم زده

حقشه هم مهریه بگیرم هم طلاق

حالا قانع شدی؟

اون مقصر صددر صد طلاقه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مردم عکس بی بی چکمم گذاشتم تو پستام برو ببین مرده حامله چه شکلیه😂😂اتفاقا دقیقا شما جزو ادمایی ...

زن ستیزی اگع زنی چرا برعلیه همجنس خودت در میایی زن خراب هستن هیچی حقی ندارن همه حقا رو داد از نظر شما به مردا حقی ک واقعا حق زنه ک ایران حقشو خوردن 

اره من حق طلاق دارم همون موقعه عقد گرفتم مثل ذهن فاسد شما با دوست پسر نذاشتم برم

نه اینجوری نیست  زن با مرد صلح می‌کنه میگه من مهریمو می‌بخشم لطفا طلاق بده ولی قانون نیست که ا ...

اتفاقا دقیقا همینطوره... زنی که دادخواست طلاق بده و مهریه اش رو ببخشه قاضی دستور طلاق رو براش صادر میکنه و می‌تونه جدا بشه اسمشم طلاق خلع و مبارات هست. اینی که میبینی طلاق ها اینقدر طول می‌کشه مراحلش، چون خانوم هم از زندگی با اون مرد ناراضیه، هم پشتوانه مالی برای طلاق نداره و میخواد از طریق گرفتن مهریه یه پشتوانه واسه خودش ایجاد کنه که معمولا هم موفق نمیشه، چون هیچ مردی حاضر نیست خرج زنی که داره ازش جدا میشه رو بده و هزار جور کلک سوار می‌کنه که یا مهریه رو نده یا به صورت قسطی بده.

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
نه اینجوری نیست  زن با مرد صلح می‌کنه میگه من مهریمو می‌بخشم لطفا طلاق بده ولی قانون نیست که ا ...

من قانون رو نگفتم دوستمون در رابطه با اسلام گفت منم جواب دادم 

حتی تو اسلام قاضی میتونه به جای مرد زن رو طلاق بده 

آدما مثل روزهاشونن ، برای شناختشون باید روزهاشون رو دید .....
دقیقا چیه خب؟!

Men going their own way. مردان راه خودشان را می روند،جنبشیه که به مردان میگه جدا از زنان باشن و معیارهای مردانه خشن رو پیش بگیرن، یکی از اصول های این جنبش خشونت علیه زنانه درواقع"زنان رو به جایگاهی که لایقشن برگردونید"، از نظر اونها زنان از حقوقی که یک مرد داره نباید برخوردار باشن و طبق گفته های خودشون از هر راهی برای رسیدن به این هدف استفاده میکنن که یکی از همین راه ها هم دروغه،یه سرچ ساده بهتون تعداد دروغ های فاحشی که این گروه درمورد خشونت علیه مردان گفتن رو نشون میده. اگه توی گروه هاشون رفته باشه میبینی چطور به هم دیگه یاد میدن که مهریه ی زن هاشون رو ندن، چجور زن رو کتک بزنن. یکی از کانال های تلگرامشون رو که تجاوز به دختربچه هارو تبلیغ می‌کرد با همکاری نی نی سایتی ها به تازگی بسته شد

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

تو نت یه سری اطلاعات هست و صد البته اعضای افراطی گر هم داره

🙂این جنبش بر اساس افراطی گری و خشونت بنیان نهاده شده

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مهریه یه چیزکاملافرمالیته ست...انگار مثلا میخوان بچه گول بزنن...ازهر۱۰تازن یکیشون میتونه به مهریه بر ...

همون یکی هم مطمئن باش به بدبختی میگیره 

دوست من تونست ۱۰ تا سکه بگیره بعدش پسره قاچاقی از ایران خارج شد رفت ترکیه 

تو مملکت ما زنا هییییچ پشتوانه ای ندارن

با استارتر موافقم این دیگ از زیاده خواهی ما خانم هاست ک هر دوشو میخاییم و مردا نباید زیر بار برن 

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

من میخوام قبول نکنم،ولی سیستم و قانون منِ زن رو وادار میکنه برای مطالبه مهریه

اما خودم نه به قوانین ضد زن دیگه ش ،نه مهریه ش اعتقادی ندارم

اینکه الان دوباره با یه کاربری جدید اومدم نی نی سایت فقط یه دلیل داره،اینکه یه روزی،یه جایی ،بخونم اون کاربر تاپیک زده و گفته که گرفتار شده،دلم خنک بشه ،کاربر vorojak,یا هر آشغال دیگه ای که کاربری قبلیمو ترکوند،فکر نکن شاخی،از یه جایی کارما شاختو بشکنه که از دردش بیای همینجا چس ناله کنی🤘 
اسی من شوهرم دروغگو زن باز و زیون باز و عوضی و خائن و سیگاری و پانیک  دیگه برات بگم کلاهبردار ...

از قدیم گفتن حف گرفتنیه

نمیاد دو دستی بگه بیا بریم هم مهرتو بدم هم طلاق

شما باید به یه دلیلی بری دادگاه و درخواست طلاق بدی 

اونجا دادگاه با حرفها و استدلالایی که براش میارید تشخیص میده طلاق باید صورت بگیره یا نگیره 

اگه پرونده داره درمورد کلاهبرداریا هرچی دیگه بنفعت میشه

اگرم نه که اخلاق و رفتاراش رو بگو قاضی هم آدما وقتی ببینه دونفر باهم نمیسازن یه فکری میکنه

میفرستن مشاور و...

مهریه هم که به طلاق ربطی نداره

شما میخواین زندگی کنید اما اون باید مهر رو بده

الان خونه رووهم ترک کردی بضررته اگر بخوای طلاق بگیری

عدم تمکین برات میگیرن 

و خدا هست ....