2777
2789
عنوان

دخترم بی اعتمادب نفس و ساکته😔

557 بازدید | 63 پست

خیلی ناراحتم براش ۱۰سالشه توخونه خوب هس بیرون خجالتیه امروز رفتیم لباس بخرم براش همش پشت من قایم میشد تومغازه اصلا حرف نمیزد. توخیابونم انقدررر اروم حرف میزنه من اصلا صداش نمیشنوم .نمیدونم چیکارکنم بنظرتون ؟؟درست میشه یانه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری می‌کنی فقط لطفا جلوش با بچه های دیگه مقایسه ش نکن و بهش حس ناکافی بودن نده اینجوری از اینی که هست بدتر میشه

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

فقط خواهش میکنم 

ازتون خواهش میکنم این بچه رو با اجتماع اخت بدید،من نمی‌گم اجتماع گریزم 

ولی نمیگمم همیشه میتونم سر صحبتو باز کنم یا عقیدمو به راحتی بیان کنم همه جا و مسئولیت قبول کنم و خلاصه رو داشته باشم

و این خیلی معضل بزرگیه

روش حتماً کار کنید و بگردونیدش

همه جا ،هرچند که باید از بچگیش اینکار‌و میکردید

چون من یادم میاد مثلاً منو دخترعموم خیلی فرق داشتیم و داریم

من خیلی خجالتیم ،ولی اون عادی رفتار میکنه

اون اعتماد به نفس داره جلوی همه نظر بده،من میرم تو سوراخ موش با ۲۰سال سن

بنظر شما چیکارمیتونم بکنم این اخلاقش خوب بشه اجتماعی بشه

عذاب وجدان نگیر یکم ژنتیکی هم هست بالاخره بزرگ بشه بهتر میشه من خودم خیلی خجالتی بودم الان درست شدم ولی بهش نگو خجالتی چون بدتر میشه همش بگو من به تو افتخار میکنم 

فقط خواهش میکنم ازتون خواهش میکنم این بچه رو با اجتماع اخت بدید،من نمی‌گم اجتماع گریزم ولی نمیگمم هم ...

من خودمم مثل شماهستم . الان دخترم از من بدتره . دنبال اینم بتونم همینجا تو ۱۰سالگی درستش کنم مثل خودم نشه ولی نمیدونم چجوری