2777
2789
عنوان

داشتم حرکت زشت زن داداشمو به شوهرم تعریف میکردم که

| مشاهده متن کامل بحث + 5382 بازدید | 144 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بزار من بهت بگم هیچوقت ازخانوادت پیش شوهرت بدنگو بعدا میشن برعلیه خودت

حالا چون گفته زنداداشم؟؟پس چرا خانوما پیش خانواده شون غیبت خانواده شوهر میکنن یا توقع دارن شوهرشون پشت خانواده ش بدگویی کنه ؟؟ 

حالا چون گفتی غیبت زنداداش به خانوما برخورده 

میگفتی غیبت خواهرشوهر. مادرشوهر جاری مشکلی نداشت خیلی هم خوب بود ماشالله خودشون اینجا صبح تا شب غیبت خانواده شوهر میکننن

من موندم اینحا فقط عروسن؟؟

[QUOTE=399920777]😁😁😁 اون چی همینقدر عاشقانه جوابتون رو میده؟ 🤭🤭🤭🤭 خواهرم ده تا چیز بهم یاد دادی با این پست ...[/QUOT

من خیلییی میگم😶😂 اونم واسه تنوع میگه خیلیاشونو.

مثلا نمیاد بگه بهم ک.ونی چون زن خودشم دوس نداره کو.ن بدم که😂😂😂 ولی خیلیا رو هم میگه عشق جانممم

یادبگیر واست خوبه😉

منم عین همسرت رو حرف زشت  خیلی حساسم حتی چیزایی که برای شما عادیه اصلا نمی تونم تحمل کنم شنیدنش رو... سی و چهار سالمه تا الان یک کلمه ی زشت بکار نبردم!

دروغ نگم هجده سالم بود تحت جو بچه ها فقط یه بار یه کلمه ی بد گفتم هنوزم عذاب وجدان دارم 

حالا چون گفته زنداداشم؟؟پس چرا خانوما پیش خانواده شون غیبت خانواده شوهر میکنن یا توقع دارن شوهرشون پ ...

والا من توقع ندارم شوهرم بدگویی خانوادشو کنه

اگرم برم بدگویی خانواده شوهرم پیش خانوادم بکنم فردا روزی مادرم برنمیگرده بگه آررررره فلان بهمان بزنه توسرم 

ولی شوهر فرق میکنه تا یه چیزی بگی تو دعوا برعلیه خودت استفاده میکنه هرچی باشه پدرمادرخواهربرادر فرقی نداره

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا ما برعکسه ،همیشه من باید تذکر بدم مرد عفت کلام داشته باش لااقل تو خونه پیش من و بچه فحش بد نده😐😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
باید همسر منو ببینیهر دو ثانیه میگه خانوم این چه ادبیاتیه آخه مرد ۱۲ سال گذشته عادت کن دیگه 😂😂😂

مردا چ مودب شدن خخخ

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

منم بابام خیلی حساسه روی بکار نبردن فحش تو خونه تو دعوا و بحث هم محترمانه صحبت میکنیم 😅

حالا منم اینطوری بودم همیشه با شما حرف میزدم. اسم شوهرم و با پسوند اقا بهکار میبردم حالا شوهرم مثلا ته تحصیلات بعد یک حرفهای زشتی گفته منم یاد گرفتم بعضی موقع هامیگم مامانم اینقدر ناراحت میشهمثلا چند بار گفتم بیشعور مامانم کلی دعوام کرد. الان بچه هام از باباشون یاد گرفتن هر چی میگم درست صحبت کن درست نمیشه