2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 381 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پست چیزیه که من میخواستم درنهایت بهش برسم خودتونودرگیر ۴تاتیکه طلا وشام عروسی و این مسائل نکنید ...

ببین من نمی گم حق طلاق بده 

ولی ما خانمها هم اشتباه زیاد داریم 

تو پست های قبلی نوشتم که یکی  از کارکرد های مهریه وقت طلاقه، زمانی که زن میخواد جدا بشه میتونه اونو ببخشه و خلاص.

حالا نیازی هم نیست همه اش رو ببخشه. 

حق طلاق بگیریم برای بدست آوردن راهی که وجود داره

مشکل اینه زنان هم حق طلاق میخوان و هم مهریه 

آدما مثل روزهاشونن ، برای شناختشون باید روزهاشون رو دید .....

من با این  صحبتها کار ندارم اول بیاین حقوق مردها و زن ها رو مقایسه کنید تا بعد

حق مرد : مسکن، طلاق،حضانت و ولایت فرزندان،تحصیل و اشتغال و تمکین و تعددهمسر، خروج از کشور حتی خروج از منزل

یعنی میتونه هرجایی که بخواد زندگی کنه و نذاره همسرش درس بخونه و سرکار نره و بچه هام برای اون هستن و هروقتم اراده کنه باید خانم در اختیارش باشه برای رابطه زناشويي و هروقتم بخواد میتونه درخواست طلاق بده و حتی میتونه زن دوم سوم هم بگیره

حق زن: مهریه،نفقه یعنی تامین پوشاک و خوراک و مسکن

هرانسان ازادی نیازهایی داره مثل تحصیل اشتغال تفریح و خوراک و پوشاک و مسکن

که اسلام یکسریش رو به مرد گفته واجبه که برای زنت فراهم کنی و یکشری دیگش رو هم گذاشته که اگر دوست داشت اجازه بده زنش اون حقوق رو داشته باشه.

خب با این شرایط بعضی یه مهریه رو برای زن زیادی می‌بینند؟

اصلا ازدواح داره از روی عرف جامعه پیش میره وکرنه هیچ زنی توی این دوره ازدواج نمیکرد 

کی حاضره بخاطر یه رابطه جنسی اینهمه بره زير سلطه کس دیگه و اینمه زور بهش بگن

دراخرم مهریه رو به بهانه اینکه مرد توانش نیست به زن نمیدن

درصورتی که مهریه در اصل باید بعد عقد به زن داده بشه حالا اقا مهریه چند میلیونی میزنه که توانش رو نداره وقتی کار به جدایی میکشه اه و ناله راه میندازه و بعضی زنها هم الان جوگیر شدن و دارن در مودد مهریه رو به مردها میدن

دو روز دیگه مهریه رو حذف میکنن و ما میمونیم و اینهمه حقی که ازمون سلب شده.

اگرهم مرد ملکی داره میره میزنه به نام مادرش تا به زنش نرسه

میگن وقتی مرد درخواست طلاق بده باید اموالی که بعد ازدواج به دست اورده نصف نصف بشه که اونم انقدر مردها دغل بازی درمیارن چیزی به زن نمیدن!

اگر قراره قانون اصلاح بشه باید تمام حقوق مساوی بشه و حقوق زن  مثل طلاق و فرزند و تحصیل و ... کاملا بهش داده بشه و بجای مهریه 

همون اموال موقع طلاق نصف بشه.

ولی باز سر ارث سر زن کلاه میره اگر شوهرشون فوت کنه یک هشتم به زن میرسه اگر بچه نداشته باشه و باقی به پدرومادر شوهرش،  که اگر مهریه باشه اول مهریه زن رو میدن اگر چیزی موند به بقیه ارث میرسه

و خدا هست ....
من آماده م...البته براحرف منطقی که ازسرعقل باشه  نه ازسرشکم

گلم من حقوق می خونم کاری هم به مهریه ندارم، ولی حق طلاق صرفا یک مسأله تشریفاتی هست و زن اگه حتی حق طلاق و بگيره حق طلاق به صورت رسمی با مرد هست 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

من به مهریه اعتقادی ندارم ولی در صورتی ک خود خانومه درآمد داشته باشه و سرکار بره ،کارای خونه ام نصف باشه  

حق طلاق و خروج از کشور و ادامه تحصیل و ... بگیره

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
من با این  صحبتها کار ندارم اول بیاین حقوق مردها و زن ها رو مقایسه کنید تا بعد حق مرد : مسکن، ...

واقعا ازدواج اشتباه محضه 

تو این کشور ی دختر با ازدواج همین چارتا حقوقی ام ک داره از دست میده 

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

مهریه برای این هست که زن پشتیبانی شه حالا چرا پشتیبانی شه؟

زن توی خونه کار میکنه بچه ها رو بزرگ می کنه و خیلی وقتا به مرد کمک میکنه که با هم زندگی رو بسازن حالا وقتی زندگی ساخته شد مرد چی میگه؟

می گه من رفتم سرکاااار من کاااار کردمم زنم که توخونه بود مگه چیکار کرده؟

پس مرد کل زندگی که به دست اورده رو حق خودش می دونه بدون اینکه زنش رو سهمیم بدونه .

پس مهریه اینجا کمک کننده هست.

پس به نظرمم توی کشورر ماااا هم مهریه و هم حق طلاااق مصداق حقوق برابر زن و مرد هست البته من با تصنیف اموال موافق ترم 

در ضمن فراموش نشه که زن فقط مهریه داره توی کشور اونم به جای ۷ حققققق

حق طلاق. حق اولاد. حق ادامه تحصیل.حق خروج از کشور.حق ادامه تحصیل.حق مسکن و تصنیف

پس می بینید مهریه و حق طلاق در برابر اینا چیزی نیست تازه اینا قوانین نوشته هست و خدا مس دونه چقدر قوانین نانوشته جبرگرا وجود داره

نه زن با بخشش مهریه میتونه طلاق بگیره حتی اگر شوهر نخاد به خاطر همینه که استارتر میگه حق طلاق با مهر ...

نه اینجوری نیست 

زن با مرد صلح می‌کنه میگه من مهریمو می‌بخشم لطفا طلاق بده ولی قانون نیست که اگر مهریتو بخشیدی و درخواست طلاق داشتی قاضی طلاق رو صادر کنه 

اگر مرد راضی نباشه با بخشش مهریه باز هم نمیشه 

گلم من حقوق می خونم کاری هم به مهریه ندارم، ولی حق طلاق صرفا یک مسأله تشریفاتی هست و زن اگه حتی حق ط ...

یه سوال در ایران چیزی به نام تصنیف اموال هست؟

یعنی به حای مهریه بگن تصنیف اموال باشه؟

چیش عجیبه🙄 مهریه حق زنه که بگیره در هر شرایطی اما در مورد حق طلاق چون زن نمیتونه خودش بره بگه طلا ...

اصلا اینطور نیست مهریه درهرصورت حق زن هست حتی درصورت خیانت

مثل طلاقی که درهرصورت حق مرده

اگر زنی مهرش رو میبخشه که طلاق بگیره فقط بخاطر توافق و راحت پیش رفتن پروسه طلاقه

و خدا هست ....
عزیزم نگاه به خودت نکن زن برادر من کل دارابیی برادرمو بالا کشید بچه رم داد به داداشم داداشمو با یه د ...

هستن مردایی که تمام دارایی رو زدن با اسم مادرشون که بزنشون چیزی ندن نمیشه همه ادنا رو با یک چشم دید 

چون یک زن بده اصلا چیزی با اسم زنها نزنیم

و خدا هست ....