2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 381 پست
پس چرا انقدر پیج های جنبشی مگتاو درباره این موضوع میگن و اعلام کردن بیشترین آمار مربوط به تهرانه؟

خانم شما میدونید مگتاو هدف اصلیش چیه؟ 

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

وتازه انقدرم آب وتابش میدین!یعنی کلا جهیزیه و اون مایحتاج اولیه زندگیو  بااونچیزی که الان داره ...

سلام عزیزم

من خودم سره اختلافاتی که داشتم تمام مهریه مو بخشیدم و حق طلاق گرفتم بعبارتی طلاق توافقی بگیریم

ولی یک روز قبل دادگاه پشیمون شدم و برگشتم

و بخاطر التماس های همسر و شماتت دیگران و اوارگی بچهام نتونستم طلاق بگیرم..الان همچنان حق طلاق دارم ولی کلیه حق و حقوقم از بین رفته اجرت المثل و خضانت و تنصیف اموال و......

واقعیتش شوهرم داره حال میکنه ولی من از شدت ناراحتی و استرس و غم غصه کلا مریض شدم و قرص استرس میخورم

احساس میکنم تو خونه جایگاهی ندارم

بنظر من حق طلاق هیچ فایده ای نداره ولی مهریه خوبه که یک خانم داشته باشه

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم شما باید در شرایطش قرار بگیری بعد ببینیم اون موقع هم این شعارای بی خود می دین یانه ؟ اون مو ...

نه من نه شما نه هیچکس دیگه تواین دنیانمیتونه بگه من اگه تو فلان شرایط قراربگیرم چیکارمیکنم...چون تا فرد توشرایط قرارنگیره خود واقعیشونشون نمیده

پس جواب سوالتونمیدونم واقعا

ولی من اگه جایی ازحرفم گفتم ازحق وحقوقتون بگذرید و ول کنید برید دنبال زندگی خودتون  برام اسکرین بگیر بفرس

حالا کدوم مردی بی درد سر مهریه زنش داده ؟ اگه خانم هستی و مشکلی بین خودت وهمسرت پیش بیاد هم همین نظ ...

من الان نصف خونه ای که خریدیم بنامم خورده...همون چیزی که ازاول دارم میگم...نصف اموالی که توزندگی مشترک بدست میاد بنام خانم بشه 

الان مشکلتون باکدوم قسمت حرفای منه؟

یعنی من اینهمه میگم حق حضانت ومسکن وشغل وسفر برادختراتون بگیرید شمانمیبینید  ولی میگم رو مهریه مانور ندین  کردی سر علم هی بازخواست میکنی؟

به عنوان کسی که دوتا از نزدیکانم که هم حق طلاق داشتن هم مهریه میگم تا مهریه رو نبخشیدن طلاقشون صادر ...

مهریه یه چیزکاملافرمالیته ست...انگار مثلا میخوان بچه گول بزنن...ازهر۱۰تازن یکیشون میتونه به مهریه برسه

من هر دو شون رو دارم  همسرم خودش داده 

ولی اگه خدایی نکرده روزی بخام این زندگی رو از هم بپاشونم حتی یک قرون از مهریه و جهازم برام ارزش نداره  

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
یه سری حقوق ضمن عقدهست مثل حق طلاق،تحصیل،خروج ازکشور ویه حقی که اسمشونمی دونم اینجوریه که درصورت طلا ...

بله دقیقا

من تویکی ازپستامگفتم که اینجا همه فکرمیکنن مهریه یعنی اهرم فشار برای طلاق...وهمیشه همراه طلاق مهریه میاد

درحالیکه مهریه چیزدیگست وبخاطرهمینم راههای فرارش زیاده وراحت کسی نمیتونه بگیره چون از حالت عرفش خارج شده 

چیزی از حقوق برابر میدونی اصلا  حق طلاق چیزیه که باید به عنوان یه انسان بالغ همه زنا داشتن تا ...

نه زن با بخشش مهریه میتونه طلاق بگیره حتی اگر شوهر نخاد به خاطر همینه که استارتر میگه حق طلاق با مهریه جور نیست

در واقع اسلام راه جدا شدن و طلاق رو برای زن بخشش مهریه قرار داده همونطوری که راه ازدواج برای مرد رو دادن مهریه قرار داده   

آدما مثل روزهاشونن ، برای شناختشون باید روزهاشون رو دید .....

من نظر خودم را میگم .نظر من صرفا نظر من هستش ...مخالف اگر هستین ، با ادبیات مناسب ، پذیرای شما هستم .

در انگلستان  دارایی  نصف نصف میشه...

یعنی هر چی داری بریزی وسط ( هر دو طرف)..

ولی در کشوری مثل ما و کشورهای عربی ، تعریف زن فرق داره ‌.

زن تحت سرپرستی مرد هست تو زندگی .زن بدون اجازه شوهر حق خروج از کشور  نداره .اگر از شوهرش اعتیاد و اختلال جنسی و ... دید ، به سختی میتونه ثابت کنه و طلاق بگیره و ....

این کشورها ،برای زن شیربها و مهریه میذارن .تفکر اینه که زن موجب لذت مرده پس بهش پول بدن ...

من خودم با تفکر نصف نصف دارایی ازدواج کردم ...

لذت جویی را برای طرفین میبینم ...

و حق طلاقم برای هر دو طرف میبینم ...

این زندگی و تفکر من بوده ...

ولی خب زنی که پشتوانه و شغل نداره و حتی بعد از طلاق هم خانواده خودش پذیراش نیستن، بایدم مهریه بگیره .چون مرد سه سوته میتونه از همه حقوقش استفاده کنه و زن بگیره و طلاق بده و خیانت کنه و صیغه کنه و ....

این زن در صورت طلاق با مهریه میتونه زندگی را ادامه بده 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نه زن با بخشش مهریه میتونه طلاق بگیره حتی اگر شوهر نخاد به خاطر همینه که استارتر میگه حق طلاق با مهر ...

واقعا؟

چه جالبه این قانون 👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...