2777
2789
عنوان

دخترم بی اعتمادب نفس و ساکته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 63 پست
کلاس خوبه ولی همه چی نیست یعنی راه های دیگ هم هستمثلا ببریدش بیرون زیاد یا پارکاینم بگم ما هم وضع ما ...

ن الان اومدیم شهرخودمون همش خونه مادرمه ومیره بیرون بامادرم خودمم تازه زایمان کردم نمیتونم ببرم

اره دقیقا .ماشهر عریب زندگی میکردیم کروناهم ک اومد ۳ ۴ سال قشنگ سن ۳تا ۷سالگی بچم تو خونه بود تنهااا ...

ببرش بیرون پارک سینما بانک بهش مسئولیت بده 

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۵ سالمه اینطوریمدلیل اصلیش:همش تو خونه بودیم هیچجا نمی رفتیم

شما شاغل نیستی؟

منم تقریبا هم سنت هستم هیچ کاری پیدا نمیکنم یک دونه پیدا کردم اونم از قبل استخدام کرده بود

مثل زنجیر هم به هم وصلن تا احتماعی نباشم کار نمیدن تا سرکار نرم و ..اجتماعی نمیشم :/

👊
شما شاغل نیستی؟منم تقریبا هم سنت هستم هیچ کاری پیدا نمیکنم یک دونه پیدا کردم اونم از قبل استخدام کرد ...

ن منم بیکارم اصلا اعتماد با نفس هیچیو ندارم خیلی داغونم دارم سعی میکنم بهتر شم کم کم

من مامان بابامم اجتماعی نبودن مخصوصا مامانم همیشه خدا تو خونه بود 

شما شاغل نیستی؟منم تقریبا هم سنت هستم هیچ کاری پیدا نمیکنم یک دونه پیدا کردم اونم از قبل استخدام کرد ...

باید بریم سرکار تا بهتر شیم هر چی بمونیم خونه بدتر میشیم

ن منم بیکارم اصلا اعتماد با نفس هیچیو ندارم خیلی داغونم دارم سعی میکنم بهتر شم کم کممن مامان بابامم ...

من ک مامان و بابام خوب بودن اجتماعی بودن ولی انقدر توخونه دعوا کردن انقدر حرفای منفی چرت و پرت تو مغزما کردن ک شدیم یه افسرده و اضطرابی و بی اعتمادبنفس 

ازش تعریف و تمجید کن ازش عیب و ایراد نگیر همش مجدودش نکن نگو همش اینکارو بکن اونکارو نکن بهش مسئولیت بسپار یچیزی که به خوبی از پسش بر بیاد بذار به خودش افتخار کنه بهش فرصت حرف زدن بدین با جون و دل به حرفاش گوش بدین وسط حرفش نپرین. بهش مهر و محبت کنین. 

هیچکاری پیدا نمیکنم به جز کارگری و نظافت که خانوادم مخالفن همه روابط عمومی بالا میخوان یا مهارتی مثل ...

عزیزم میتونی مثلا ی مغازه کوچیک اجاره کنی لباس فروشی بزنی .منم اعتمادبنفس ندارم ب شوهرم گفتم مغازه بزنه میرم کنارش کارمیکنم اینجوری خیلیی راحتترم .

من ک مامان و بابام خوب بودن اجتماعی بودن ولی انقدر توخونه دعوا کردن انقدر حرفای منفی چرت و پرت تو مغ ...

اخ گفتی دقیقا خانواده منم عصبی و دعوایی هستن 

ازش تعریف و تمجید کن ازش عیب و ایراد نگیر همش مجدودش نکن نگو همش اینکارو بکن اونکارو نکن بهش مسئولیت ...

خیلیی محبت میکنیم هیچ وقت دعواش نکردیم یاخداینکرده کتک بزنیم . نوه ی بزرگه خانوادمم خیلی دوسش دارن بهش محبت میکنن ولی خببب نمیدونم چرا درست نمیشه 😥