2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10464 بازدید | 381 پست
پس چرا مردا باید همه ی حق هارو داشته باشن این یه طرف موضوع  بعد وقتی یه زن طلاق بگیره تو جامعه ...

وقتی حرف ازبرابری جنسیتی زده میشه بایدهمه چی برابرباشه

وفتی زن هم حق طلاق بگیره دیگه مهریه نبایدبگیره...چون راحت طرفوطلاق میده ومهریه رومیگیره....مگه اینکه برای مردام مهریه تعیین بشه

شما!؟ شمااونموقع که داشتی دودوتاچارتارویادمیگرفتی متاسفانه من اینجا براشیرنخوردن بچم گریه زاری راه ...

چتونه بچچچچچچ بابا ادمه دیگه

من خداو قدیسم ولی یهو دیدی با ابلیسم🙂😈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رو نمیدونم من همه عمرم پا به پای همسرم کار کردم حق طلاق دارم چون خودمو برابر با ایشون میدونم مهریه ام معقوله یه خانم توی این جامعه داشته باشه چرا که نه ؟همسر نباشه اموال بیشتر از خانم خانواده به پدرومادر اقای شوهر میرسه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

حق طلاق برای این میگن بگیر  که یهو شوهر ادم ،ادم ناحسابی درمیاد و چون حق طلاق باهاشه هرچی بخوای جدا بشی چون حق با اونه دادگاه هی کشش میده ولی حق که با تو باشه اون نمیتونه کاری انجام بده و بسرعت تموم میشه.. مهریه تو اسلام به عنوان ی هدیه بوده مثل ی کادو هست که دامادا به عروس باید بده! ولی امروز به چشم ی پشتیبانه بهش نگاه میکنند و از نظر اسلام این مهریه ها قایل قیول نیست... چون  طبق سنت پیامبر پسر باید جهزیه رو بخره و مراسم عقد و عروسی رو بگیره و ی کادوی نقدی به عنوان هدیه به زن بده ولی الان خانما این مهریه رو برداشتن کردن پشیبانه مالیشون که اگر جدا شوند بتونند بعدش زندگی کنند اگر هدف مهریه تو اسلام این بود   که نمیگفت عندالمطالبه است!! ولی خوب ما عرف و روش و راه دادیم اشتیاه میریم اخر سر هم دادگاه چون طبق اسلام پیش میره مهریه دو  قسط میبنده ازش به طرف چیزی نمیرسه به حا شوهر کردن دنبال کار خوب باید بود که یه خاطر اینده مهریه های سنگین ننویسه ادم

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
اهان من نمیدونستم خب عزیزم صلاح مملکت خویش خسروان دانند حالا نه همه تمایل دارن مهریه و حق طلاقو با ...

موضوع دخالت نیس عزیزم

موضوع اینه که باید روشن بشیم

وقتی بادیدباز ازدواج کنیم و بریم جلو  زبونمون درازه...ولی وقتی تووهله اول بگیم حق طلاق میخوایم وبعدپشت بندشم بگیم مهریه چقدر  خب طرف میگه یاخدا اینا دیگه کی ان....ولی وقتی بدونیم موقعی میتونیم حرف از حق طلاق بزنیم که حرف مهریه پیش نکشیم اونموقع  روحرفمون حساب بازمیشه ....حق طلاق بامهریه اصلاجوردرنمیاد

خب عزیزم اینو میتونن تبصره کنن...چنانچه زوج یازوجه فوت شد مثلا اموالش به همسرش برسه...واقعامهریه منط ...

چیزی از حقوق برابر میدونی اصلا 

حق طلاق چیزیه که باید به عنوان یه انسان بالغ همه زنا داشتن تا با اختیار و بدون دردسر مثل بقیه کشور ها اگه نخواستن از رابطه بیان بیرون 

میدومی شوهرت میتونه بره بی دلیل طلاقت بده همین امروز صبح 

میدونی تو خودت رو بکشی گیسات رنگ دندونات بشه نمی تونی طلاق بگیری تا اون نخواد 

این یعنی حقوق نابرابر یعنی اسارت زنها 

اگه زن باشی متوجه میشی ولی احساس میکنم مردی 

منم با مهریه مخالفم مخصوصا با شیوه امروزی که قطره چکونی سالی دوتا کردن 

اره مثل کشورای دیگه قانون بزارن که هر چی که زن و مرد بعد ازدواج به دست اوردن هر ملکی سه دانگ سه دانگ برای هر دو باشه مهریه هم بخوره تو سر مردا 

خیلی ساده اس مردا موقع طلاق میگن مهرتو ببخش تا طلاقت بدم و اذیت میکنن، در صورتی که مهر حقه زنه و باید همون اول داده بشه منتهی توی عرف جا افتاده و نمیدن. وقتی حق طلاق باشه این حربه ی مردا خنثی میشه. من با مهریه ی کم باضافه ی حق طلاق موافقم

واین نیز بگذرد....

پس چرا مردا باید همه ی حق هارو داشته باشن این یه طرف موضوع  بعد وقتی یه زن طلاق بگیره تو جامعه ...

عزیزم نگاه به خودت نکن زن برادر من کل دارابیی برادرمو بالا کشید بچه رم داد به داداشم داداشمو با یه دست لباس انداخت بیرون بدون حق طلاق وحتی مهریه۰هستن زنایی که حتی بدون مهریه وحق ژلاق مردا رو بیچاره کنن

حق طلاق برای این میگن بگیر  که یهو شوهر ادم ،اوم ناحسابی درمیاد و چون حق طلاق باهاشه هرچی بخوای ...

آفرین...دقیقا...کلا به مهریه به چشم یه پشتوانه درست درمون که قراره تا ۷نسل بعدطرفو بداره نگاه میشه...بعدتازه میگن حق طلاقم میخوایم!خب حق طلاقوگرفتی وطرفتو روزپنجم طلاق دادی  چه گلی بره به سرش بگیره؟

وقتی حرف ازبرابری جنسیتی زده میشه بایدهمه چی برابرباشه وفتی زن هم حق طلاق بگیره دیگه مهریه نبایدبگی ...

خوب مشکل از جامعه است وابنکه فقط یه حق طلاق برابری جنسیتی به وجود نمیاره خیلی چیزای دیگه هم باید وجود داشته باشه

مثلا حق حضانت یا سهم مساوی از اموال پدری که وجود نداره متاسفانه خوب اون زن بیچاره چه گناهی کرده که این حقوق بین زن و مرد تقسیم نشده و وقتی که طلاق بگیره باید بیاد 

حرف مفت و تیکه پرونی زنداداشا رو بشنوه که نشستن رو سهم‌پدریش و حق اونم خوردن

فقط بایه حق طلاق همه چیزبرابر نمیشه لطفا خودمون رو گول نزنیم

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
وقتی حرف ازبرابری جنسیتی زده میشه بایدهمه چی برابرباشه وفتی زن هم حق طلاق بگیره دیگه مهریه نبایدبگی ...

واسه داداش خودشون باشه داستان فرق داره منم موافقم دم از حقوق برابر میزنن بعد اینقد کلاه برداری میکنن با همین مهریه که اقایون و بدبین کردن من اطرافم زیاد دیدم زن هایی که تمام اموال شوهر و بنام خودشون کردن مهریه رو هم گذاشتن اجرا و بعدم طلاق مرد بیچاره رو بدبخت کردن

ببین حق طلاق حق زنه ولی متاسفانه تو قوانین مضخرف ما این حقو لز زن گرفتن دادن به مرد واسه همین زنا مجبورن اینو تو سند ازدواج تبصره کنن.چرا زنا حق نداشته باشن هر قت خواستن طلاق بگیرن؟ مهریه هم که باید به زنا بدن البته بازیادش موافق نیستم ولی خب زنی ک تمام عمرشو صرف بچه داری و خونه داری و شوهر داری میکنه حقشه بعد طلاق یه پولی دستش باشه که بتدنه گلیمشو از آب بکشه بیرون