2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10464 بازدید | 381 پست

خوب اصلش باید این باشه که اموالی که بعد زندگی باهم درمیارن و چندسال باهم زندگی میکنن باید نصف بشه چون هردو تو اون زندگی تلاش میکنن ، البته این مهریه هست تو قانون اسلامی  . و حق طلاق هم باید هردوطرف داشته باشن نباید فقط با مرد باشه که اینم نیست تو قانون . موقعی خراب میشه ماجرا که کسی همون اول زندگی میتونه طلاق بگیره و مهریه هم بگیره . که یه وقتها از این ماجرا سواستفاده میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین...دقیقا...کلا به مهریه به چشم یه پشتوانه درست درمون که قراره تا ۷نسل بعدطرفو بداره نگاه میشه.. ...

شما برو قوانین ارث و طلاق و حضانت و،،،،، رو اصلاح کن بعد شعار بده همین مهریه کی داده کی گرفته رو بردارن 😐😐😐

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
خیلی ساده اس مردا موقع طلاق میگن مهرتو ببخش تا طلاقت بدم و اذیت میکنن، در صورتی که مهر حقه زنه و بای ...

خب دیگه منم همینومیگم...میگم ماهم حق طلاق بگیریم....ولی حق طلاق بگیریم دیگه مهریه بی معنامیشه...چون دقیقاهمین حربه ای که الان آقایون میزنن  برای خانمااتفاق میفته...ازدواج میکنن حق طلاقومیگیرن مهریه م تعیین میکنن ۴ردزبعدشم  میگن بای بای

شما برو قوانین ارث و طلاق و حضانت و،،،،، رو اصلاح کن بعد شعار بده همین مهریه کی داده کی گرفته ر ...

لالوناازتوانتظارنداشتم اینجوری حرف بزنی

من الان درموردچیزی دارم حرف میزنم که کنترلش دست منوشماست...نه درمورد قوانین بدون منطق ومن دربیاری روسا

خوب اصلش باید این باشه که اموالی که بعد زندگی باهم درمیارن و چندسال باهم زندگی میکنن باید نصف بشه چو ...

الان با توجه به قوانین جدید مهریه دیگه چندان ضمانت اجراییم نداره

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
وقتی حرف ازبرابری جنسیتی زده میشه بایدهمه چی برابرباشه وفتی زن هم حق طلاق بگیره دیگه مهریه نبایدبگی ...

خوب اینجا به این تیجه میرسیم که قانون مشکل داره دیگه 

بله باید برابر باشه هر دو زوج حق طلاق هر دو سهم مساوی از اموال به دست اومده به ازدواج داشتع باشن واقعا یه بچه ده ساله هم میفهمه که اینکار درست تره ولی متاسفانه اونایی که قانون گذاشتن به اسم خدا پیامبر فقط خواستن طرف مردا رو بگیرن

خوب اصلش باید این باشه که اموالی که بعد زندگی باهم درمیارن و چندسال باهم زندگی میکنن باید نصف بشه چو ...

بله دقیقا...اون نصف شدن اموال بعداز ازدواج کاملادرست ومنطقیه وفکرکنم میتونیم توعقدنامه قیدکنیم....واتفاقاباید قیدبشه....

موضوع دخالت نیس عزیزم موضوع اینه که باید روشن بشیم وقتی بادیدباز ازدواج کنیم و بریم جلو  زبون ...

خب گلم اینا همش به طرف مقابلم بستگی داره که چقدر با درک و شعور باشه

اصلا اهمیت این کارا رو بدونه یانه! 

صرفا کسی باشه که از روی جوزدگی یا به هر دلیل دیگه ای قدرت تصمیم گیری رو از دست داده باشه و صفر و صد و متوجه نشه

پس آگاهی و صدالبته شعور طرفین خیلی مهمه

ممکنه کسی بفهمه ارزش اینکارو ولی به هر دلیلی خودشو به اون راه بزنه

آفرین...دقیقا...کلا به مهریه به چشم یه پشتوانه درست درمون که قراره تا ۷نسل بعدطرفو بداره نگاه میشه.. ...

تو مملکت ما  هیچی سر جاش نیست طبق قانون جهیزیه با مرد هست بعد خانما با ی اب و تابی از خرید جهیزیه طرفداری میکنند خوب شماهاکه تو فکر حقتونید چرا اجازه میدین جهیزیه که با مرد هست زن بخره تازه سرتون هم منت بزاره؟

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
عزیزم نگاه به خودت نکن زن برادر من کل دارابیی برادرمو بالا کشید بچه رم داد به داداشم داداشمو با یه د ...

خب این رو نباید به همه زنا نسبت بدیم حالا اون خانم اینجوری کردن ولی خوتون تو همین نی نی سایت هرروز میبینید چقد خانم تاپیک میزنن و از شوهراشون گله میکنن 

و هیچ کس هم به دادشون نمیرسه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم