اول بگم بعنوان ی خانم دی ماهی با اقایون متولد شهریور و اردی بهشت کلا سازش خوبی دارم و ممکنه گسی معتقد نباشه ولی من دارم این اقا شهریوریه .و خیلی از خصوصیاتشم شبیه طالعشه دوسال دوست بودیم تو این مدت بسیار مودب و دلسوز و خود دار ینی هوسباز نیس چشمودل پاک ودست ودل بازه .وبسیار هم برای من جذابه.و متعادل هس .ولی اخلاقای بدیم داره مثلا از نظر عاطفی وجنسی سردتر از منه محبت کلامیش درحد عزیزم وی وقتا فدات شم هس و خیلیم دوس داره هرچی گف من بگم چشم. ازنظر مالی میتونه ی رفاه نسبی رقم بزنه واهل گفتمان هس ن قهر و...از این نظر ویژگی مردونه داره
خودشم از این ماجرا راضی نیس ولی دست خودشم نیس بعد ی پسر نسبتا حیا داریی هس ومن از اون پرروترم روش نم ...
تو که تو تاپیک قبلی گفتی ازدواج بده و من خیلی با فهم وشعورم و اینکه هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
بنابر حرفای خودت اصلا به این آدم اعتماد نکن چون هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🤣😅🤣🤣
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬