2777
2789
عنوان

شما باشین چ تصمیمی براازدواج میگیرین اری یا ن بااین شخص

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 36 پست
قبل ازدواج این مشکل و حل کن اگر حل میشه ازدواج کن بهش بگوبه نظرت این یه ایراده

خودشم از این ماجرا راضی نیس ولی دست خودشم نیس بعد ی پسر نسبتا حیا داریی هس ومن از اون پرروترم روش نمیشه بیا دکترواین حرفا

خودشم از این ماجرا راضی نیس ولی دست خودشم نیس بعد ی پسر نسبتا حیا داریی هس ومن از اون پرروترم روش نم ...

تو که تو تاپیک قبلی گفتی ازدواج بده و من خیلی با فهم وشعورم و اینکه هیچ چیز از هیچکس بعید نیست 

بنابر حرفای خودت اصلا به این آدم اعتماد نکن چون هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🤣😅🤣🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
تو که تو تاپیک قبلی گفتی ازدواج بده و من خیلی با فهم وشعورم و اینکه هیچ چیز از هیچکس بعید نیست بنابر ...

واسه همین تاپیک زدم چون قطعیتی ندارم واصرار از ایشونه ولی این ب معنی اینونیس ک مث شما پی خوش خیالی رو ب تنم بزنم

تو که تو تاپیک قبلی گفتی ازدواج بده و من خیلی با فهم وشعورم و اینکه هیچ چیز از هیچکس بعید نیست بنابر ...

😂😂😂😂👏👏👏

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی