2777
2789
عنوان

وارد هر لینکی نشید 😑😑

97 بازدید | 9 پست

دوستان دقت کنید هر پیامی براتون اومد با اسم هر سازمانی

وارد لینک نشین

هکر هستن اونا

گوشی دوستم همین الان با همین روش هک شد 

و خودتون اتفاقات بعدشو حدس بزنین

💛😑

شبتون بخیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری فهمید هک شد؟ من شک دارم به گوشیم

لحظه ای ک وارد لینک شد همین متن پیام برای کلی از شماره های مختلف فرستاده شد درصورتی که این شماره ها تو گوشیش نبودن

داغ اومدن گوشی پاک شدن یهویی فیلمو عکس شارژ یهویی کم شدنو اینا یه نمونه از هک شدنه

لحظه ای ک وارد لینک شد همین متن پیام برای کلی از شماره های مختلف فرستاده شد درصورتی که این شماره ها ...

من یه مدت بهم یه شماره خارجی تماس گرفت بعد من جواب دادم قطع شد تا الان میترسم هکم کرده باشن بعد چند مدت پیش واتساپم باز میکنم میبینم دوستم بهم جواب داده ویس فرستاده بعد یکی ویس باز کرده نمیدونم چکار کنم

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
من یه مدت بهم یه شماره خارجی تماس گرفت بعد من جواب دادم قطع شد تا الان میترسم هکم کرده باشن بعد چند ...

چرا شماره خارجیو جواب میدین خب😐💔

ما زنگ زدیم پلیس فتا گفت تنظیمات به کارخونه بزنین اون بد ابزاری ک تو گوشیتونه حذف بشه

[QUOTE=212695718]چرا شماره خارجیو جواب میدین خب😐💔 ما زنگ زدیم پلیس فتا گفت تنظیمات به کارخونه بزنین اون بد ابزاری 

من جواب ندادم دختر برادرم جواب میده حالم خرابه حالا گوشی فرمت میشه. ؟؟ 

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘