2777
2789
عنوان

حضانت دخترم بعد ازدواج مجدد من

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 78 پست
از نظر قانونی نمیتونه ولی حتما یه وکیل خوب بگیر . چون تو این موضوع قاضی به شدت سلیقه ای عمل میکنه . ...

اینکه حتما وکیل میگیرم شنبه اول صب پیش وکیلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صحبت کن دو روز دیگ نگه بزارش پیش باباش اون بچه به مادر احتیاج داره

صحبت کردم گفتم حتی ثانیه آخر بگی دخترتو نمیخوام منم تورو نمیخوام بچم مهمترین چیز منه

صحبت کردم گفتم حتی ثانیه آخر بگی دخترتو نمیخوام منم تورو نمیخوام بچم مهمترین چیز منه

رفتارش با دخترت چجوره

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

حالا حتما باید دوباره ازدواج کنیمردی که میخوای باهاش ازدواج کنی آدم مطمینیه؟

بالاخره ک ازدواج باید باشه تا ابد تنها نمیشه ..فعلا دارم آشنا میشم

سوالت چیه عزیزمبچه چندسالشه وحضانتش باکیه؟دختریاپسر

دخترم ۴ سالشه .حضانتش قانونی از طریق دفتر اسناد رسمی پدرش اومده و حضانت کاملش رو داده ب من .الان من مجدد ازدواج کنم بچمو میگیره

بچم اصلا کنار باباش نمیمونه ..چون الان خیلی وقته پدرشو ندیده

تا ۷ که حضانت باخودته خیالت راحت نمیتونه بخاطر ازدواج بگیره 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

رفتارش با دخترت چجوره

فقط یبار دختر منو دیده ..اوکی بوده خواسته صحبت کنه باهاش ..قراره اول ما آشنا بشیم بعد خانواده ها در جریان باشن و بچه هم آشنا بشه باهاش ولی رفتار بدی من ازش ندیدم

دخترم ۴ سالشه .حضانتش قانونی از طریق دفتر اسناد رسمی پدرش اومده و حضانت کاملش رو داده ب من .الان من ...

حضانتش تا۷سال باشماست بعدش از۷تا۹سال باپدرش و بعدم ازخود بچه سوال میکنن معمولا دختربچه ای که تا۷سال بامادرش بوده وابسته مادرش هست ودادگاه حضانت رو ازمادرش نمیگیره وهمسرسابقتون قانوناحقی نداره که به علت ازدواج مجددشما بچه روبگیره ،مگرخدای نکرده فساداخلاقی یااعتیادو..در همسرتون به اثبات برسه که دادگاه صلاح بدونه امنیت بچه درخطره درکل صلاح طفل رودرنظرمیگیره دادگاه 

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40