2777
2789
عنوان

پسرم تصادف کرد دیشب

1035 بازدید | 57 پست

یعنی با پارس چپ کرده تو را خدا بیاید بهم بگید تجربه ای دارید یا دیدید اطرافتون خداراشکر هوشیاریش خوبه سرش شکسته بخیه خورده همون دیشب از اورژانس بردن اتاق عمل برا بخیه سر بعدم بردنش ای سی یو .من فقط اون موقع مرگم و از خدا میخواستم اما هرکس ماشین و دیده گفته خدا به مادرش رحم کرده ماشین عین کتاب شده بوده بچمو به زور از ماشین اوردن بیرون  مادرش بمیره من که ندیدم برام گفتن

الان حرفم اینه صب تا الان چند بار بردن سی تی گرفتن با سنو دکترا میگند مهره گردن شکسته دوباره میگند مهره کمر

ریه شم میگند زخم شده خودش ترمیم میشه 

اما دوطرف پهلوهاش پمپ خون گذاشتن 

یعنی چرا دنده هاشم شکیته یه دوتایی 

تو را به حق الله بخدا به دلهای پاکتون قسم میدونم برای پسرم که فقط هفتده ساله ش دعا کنید

اسمم چیه سر نماز شبم دعاش کنم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

واییی 🥲💔

ایشالا حالش خوب شه🥲❤

ته تغاری و لوس🪭🩷🦩مسلط به شش زبان🩵🫧سوارکار🏇🏼|یوگا🤸🏻‍♀|اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|بالرین🩰|عکاس|     خواننده 🎼| برنامه نویس👩🏻‍💻|بسکتبالیست⛹🏻‍♀|گلف🏌🏻‍♀| آشپز👩🏻‍🍳|   شماره‌دوز🪡| در حال یادگیری انیمیشن سازی🌈 عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾°🌤A girl with big goals°

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بد نده ایشالله دیگ از این اتفاقا نیفته 

کارشناسی ماشین گفت  پارس ماشین مقاومی نیست سریع چپ میکنه بخاطر ظاهری ک داره بعد تصادف چپ میکنه سریع

بهتره دنا بدید دستش اگ شوتی سواره ۴۰۵ یا سمند سورن

چون ب راحتی چپ نمیشن

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛