2777
2789

امشب بابابام صحبت کردم گفت هرچی پول میخوای بگو من بدم بهت گفتم بخدا بحث پول نیست حوصلم سر میره تو خونه تا بهمن مخصوصا که کلاس ندارم چون ورودی بهمنم 

برم بچه ها؟ حس میکنم اونجا میتونم دانش آموز بگیرم برای مشاوره و اینا یه درآمدی میشه برام خوبه؟ 

گفت یکشنبه و پنجشنبه دو ساعت و جمعه ها صبح که میری سر آزمون و عصرم تحلیل آزمون بچه هاست دو ساعت 

گفت پایه ی حقوق از 3تومن هست 

اما اگر توانایی تدریس و مشاوره داشته باشید با توجه به نفرات و اینا زیاد تر میشه 

به نظرم آدم زرنگ باشه با دانش آموز خصوصی مشاوره میگیره که پولش همش به جیب خودت بره

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بیکاری اصلا خوب نیست خوب کاری میکنی‌. منم میخوام مطالعه هدفمند شروع کنم یا بهتره بگم ادامه بدم ان شاالله 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

سلام منو یادته؟ تو تلگرام ارتباط داشتیم

آره گلم خوبی؟ جان

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

نرو حقوق نهایتا دو تومن و به شدت کار سنگین

شرایط رو نوشتم کارش چرا سنگین؟؟ 

پزشکی قبول شدی؟رتبه ات چند بود؟منطقه چند؟میشه بگی لطفاا

آره عزیزم 

رتبه و ترازم رو هیچ جا توی سایت نگفتم ❤️

منطقه 2