2777
2789
عنوان

دیشب شام خونه زن دایی شوهر دعوت بودیم!با این پذیرایی شما ناراحت نمیشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247033 بازدید | 1284 پست
بعد بخدا شوهرشم همش میگفت نفس خسته شدی بیا استراحت کن بیا کنارم بشین بچه ها من اصلا اهل شکم و تجمل ...

آره کارش ک بد بوده اما شاید شوهرش گفته نمیخاد شام درست کنی همون قورمه هارو میخوریم غریبه نیسن.. والا چی بگم ۲۵ سال سن کمی نیس ک بگم بچه بوده برخورد نکرده . من خودم ۲۰ سالمه درحد یه زن ۴۰ ساله همه چیو برخورد میکنم و از مهمون بهترین شکل پذیرایی میکنم . خانه دارم 

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتین شام؟بگو چه جوری پذیرایی کردن

نه هنوز امروز قراره بریم برا ظهر ازدیشب باشوهرم بحث داریم اون میگه رفتنی گوشت بخریم ببریم کباب کنیم😐منم میگم ن مامهمونیم هرچی بزارن جلومون میخوریم😐

چهارمین کاربریمه😑
یاد یه چیزی افتادم یه ماه پیش بود پسرعموی شوهرم زنگ زد بیای شام از ما انکار از اونا اصرار که نه باید ...

مادر شوهر و خواهر شوهر منم این جوری ان سالی یکی دوبار مادرشوهرم بچه هاشو دعوت میکنه به صرف شام خونشون. ما هم میریم کلا روی هم رفته میشیم بیست نفر حالا واسه این تعداد سهم سه نفر غذا حاضر میکنه یه دیس کوچولو که تهش دو کفگیر برنج میریزه میذاره این ور سفره و یه دیس کوچولو اون ور سفره. دو تا ظرف خورشت میکشه توی هر ظرف یه دونه بال مرغ ی گردن و دوتا سیب خلال سیب زمینی. همه دو قاشق برنج میکشن😐😐😐

نتیجه این تاپیک چی شد 

وقتم کمه نمیتونم این همه صفحه رو بخونم 

تقصیر کیه ؟

تقصیر اسی ایناست که دیر رفتن ؟ بعد از چند بار زنگ زدن رفتن 

تقصیر میزبان بوده که هیچی از مهمان نوازی بلد نبوده ؟

میزبان حتی اگه قرار باشه احساس خودمونی بودن کنه حالا غذا به کنار ساعت ۱۱ و نیم شام آخه ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
والا منم همینو برداشت کردم اومدیم خونه هیچی نگفتم ب روی شوهرمم نیاوردم ولی شوهرم خودش خیلی ناراحت ب ...

آفرین عزیزم بهترین کارو کردی.  شاید اگ وقتی اومدین خونه قُر میزدی ک فلان بود و اینا دعواتون میشد و شوهرت طرف اونا رو میگرف 

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐
حداقل قابلمه رو از قبل از فریزر درمیاورد نه جلو مهمان 

دقیقا

اینجور زنارو شوهراشون پروشون میکنن. اگه یه بار ک اینجوری مهمون دعوت کنن به زنش بگه پس شام چی شد شام ...

بکی از همسايه هامون خانمه هر چی ظرف میخواست بخره واسه خونشون شوهرش میگفت میخوایم چیکار 

یه بار که نزدیک 10 نفر کارگر داشتن و واسه نهار توی خونه بودن خانمه دو تا لیوان گذاشته بود سر سفره و گفته بود که لیوان نداریم تازه یکی از این دو تا لیوان رو هم بچشون کثیف کرده بود دیگه شوهرش خودش بهش پول داد و گفت هر چی میخوای بخر

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
عزی م اشتباه کردی یه کم دیر رفتی اگه ۷ یا ۸ میرفتی حتما تدارک میدن براتون اما چون ۹ رفتی فکر کردن ب ...

وا آدم مهمون داره 8 شامش حاضره تا مهمون بیاد مگه مهمون برسه تازه شروع میکنیم غذا درست کردن.... 

اینجور زنارو شوهراشون پروشون میکنن. اگه یه بار ک اینجوری مهمون دعوت کنن به زنش بگه پس شام چی شد شام ...

آره.  من شوهرم غذای مونده ک خیلی زیاااد هم باشه نمیخوره و قر میزنه ک نهار درست نکردی . حتی اگ کنسرو و تن باشه هم نق میزنه . باید غذای خوب بزاری جلوش ک برا اون غذا زحمت کشیده باشی. بعد حالا من بخام غذای مونده فریز شده ک کمه ک خدا میدونه از کِی هس رو وردارم بزارم جلو مهمون !!!🙊🙈🙉🤐 قطعا سرم رو ب باد میدم😂😂😂

وا شامم که دادن یک دعوت ساده بوده نباید از کسی توقع داشت که هرکسی یجوریه من بودم از اول نمیرفتم

😐😐😐😐😐😐😐حرفا میزنیدا بعضی وقتا

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
عزی م اشتباه کردی یه کم دیر رفتی اگه ۷ یا ۸ میرفتی حتما تدارک میدن براتون اما چون ۹ رفتی فکر کردن ب ...

اونا بازبون خودشون برای شام دعوت کردنشون فداتشم اینا چه نه برن چه هفت صاحبخونه بااااید غذاش زودتر اماده باشه ،شاید مثلا یه مشکلی براشون پیش اومد دیر رفتن صاحبخونه نباید غذا بزاره؟😐

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
باز خوب بوده برنج گزاشتن😂 مادرشوهرم هر جمعه منو دخترشو دعوت میکنه دونوع غذا دونوع نوشیدنی و... یک ...

جاری من نیستی آیا...... تازه ز میزنه نون بگیر اومدنی... بعد خودشون سرسفره نمیان میگن ما شام خوردیم..