2777
2789
عنوان

دیشب شام خونه زن دایی شوهر دعوت بودیم!با این پذیرایی شما ناراحت نمیشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247042 بازدید | 1284 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان پاییزه ساعت 7 مردم شام میخورن شما دیر رفتی😐

😂😂😂

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
بگم کرونا یا نه😁😁😁😁😁

نگو  

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
زن داییشم کلی ترگل ورگل کرده بود یه چایی اورد رفت کنار شوهرش نشست،ساعت ۹/۳۰ رفت که تازه برنج درست کن ...

والا خیلی کار زشتی کرده من بودم خیلی ناراحت میشدم

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲

بعد بخدا شوهرشم همش میگفت نفس خسته شدی بیا استراحت کن

بیا کنارم بشین

بچه ها من اصلا اهل شکم و تجملات و ....نیستم

ولی واقعا ناراحت شدم،کلا تو یه خورشت خوری قرمه اورد سرهم چارتاقاشق هم نبود کلا هم یه تیک گوشت بود و بدون هیچ مخلفاتی

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

مردم به کجا دارن میرن...

خب یه کتلت میذاشت با نون بهتر نبود؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
زن داییشم کلی ترگل ورگل کرده بود یه چایی اورد رفت کنار شوهرش نشست،ساعت ۹/۳۰ رفت که تازه برنج درست کن ...

وضع مالیشون چطوره؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
والا اینا ساعت ۹رفتن شام!!!!

اره ولی اونا گفتن بیاین اونم بعد ۴سال حداقل ی پذیرایی خوب میکرد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
الان پاییزه ساعت 7 مردم شام میخورن شما دیر رفتی😐

اره ۹ خیلی دیره برای رفتن

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺