2777
2789
عنوان

بیست ساعت درس خوندن تو یک روز

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 46 پست
این 20 ساعت خوندم نهایتا یک ماه جواب بده بهت یادگیریت فایده ای نداره و چیزی تو مغزت ذخیره نیمشه مغر ...

یک ماه بخونم یکم جلو بیوفتم خیالم راحت باشه این عذاب وحدان و ترس نرسیدن کم بشه بعدش متوسط میخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک ماه بخونم یکم جلو بیوفتم خیالم راحت باشه این عذاب وحدان و ترس نرسیدن کم بشه بعدش متوسط میخونم

نه نه این کار اشتباهه بخدا خودت نیمفهیمی ولی بعد از دو هفته بری لای کتابت رو باز کنی میفهمی که هیچی ارچیزایی که خوندی یادت نیست از من گفتن بود خود دانی 

وقتتو هدر میدی با اینجوری درس خوندن چون هیچ فرقی با نخوندن نداره برات اینو یک ماه بعد وقتی خواستی مرور کنی متوجه میشی 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

قبولی چه سالی؟ من آرزو رشته شما رو دارم میشه بگین چیکار کردین؟

همین امسال قبول شدم 

درست بخون نه زیاده روی و افراط  چون بی فایدست 

روزی 13 ساعت بخون کافیه 7 ساعت هم بخواب 6 ساعت شب یک ساعت عصر 4 ساعت هم روی ناهار و استراحت مغز و تفریح روحت بذار 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

نه نه این کار اشتباهه بخدا خودت نیمفهیمی ولی بعد از دو هفته بری لای کتابت رو باز کنی میفهمی که هیچی ...

چندروزه اینطوری میخونم واقعا مطالب یادمه 

ولی باشه یک هفته ادامه میدم اگر این حرف شما شد چشم عادی میخونم 

خب کلا تا عید تایم پیشروی دارم بعدش جمع بندی نهایی ها هم هست

ساعت مطالعتتو بین ۱٠ تا ۱۳ ساعت نگه دار 

البته تایم مفید

چون کم خوابی موجب خدایی نکرده مریضی میشیییییی بعد کلاا نمیتونی کاری کنی و بعدش عذاب وجدان میگیری ک عقبم از بقیه 

دیگ کار سخت تر میشه با خودت

چندروزه اینطوری میخونم واقعا مطالب یادمه ولی باشه یک هفته ادامه میدم اگر این حرف شما شد چشم عادی میخ ...

تو یک هفته نمیبینی اثرش رو 

مغز اندازش تحلیل میره اینو برو سرچ کن و ببین 

خوش به حالتون

قربونت عزیزم 

اصولی درس بخون 

این مدل درس خوندن نهایتا یکی دوماه دوام داره بعدش طوری از پا میوفتی که دیگه نمیتونی خودتو جمع کنی 

بيست ساعت اصلا منطقي نيست اون درسي كه ساعتهاي اخر ميخوني مغزت اصلا نميفهمه و گيرايي كافي نداره فقط به ساعت درس خوندن كه نيست استراحت هم مهمه كيفيت مهمه بعدش با اينمدل خوندن زود ميبري اكه يكماه نزديك كنكور بود حالا شاايد بد نيود نه از الان

والا منی ک زمان کنکور وقتی مدرسه نداشتم ماکسیمم ۶ الی ته ته ۷ ساعت میخوندم توصیه ای ندارم به شما 

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲