2777
2789
عنوان

دیشب شام خونه زن دایی شوهر دعوت بودیم!با این پذیرایی شما ناراحت نمیشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247031 بازدید | 1284 پست
چه حرفی میزنی🙄🙄🙄

بعضیا حرفایی میزنن که مشخصه خودشونم چطور ازمهمان پذیرایی میکنن . جدای از ارزش مهمون ادم خودش باید شعور داشته باشه برنداره غذای مونده یا کم بزاره جلو مهمون .من بشخصه کسی همچین بی احترامی بهم بکنه دیگه پامو اونجا نمیزارم 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
عزیزم شغلشون چه ربطی به بی لیاقتی و خساستشون داره؟ توهین نکن، از هر چیزی زورت گرفته، مشخصه حرص خورد ...

شما اشتباه برداشت کردی . اول گفتن پول شاید نداشته و وضع مالیشون خوب نیس. که اسی گف  معلمن و خوبه وضعشون . ب همین اون خانم گف پس خسیس و بی لیاقتن ینی پولدارن وقتی شاغلن .. اما خرج نمیکنن

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داییشم کلی ترگل ورگل کرده بود یه چایی اورد رفت کنار شوهرش نشست،ساعت ۹/۳۰ رفت که تازه برنج درست کن ...

مگه نگفتی یک ساعت میریم میشینیم و میایم. خب همینکارو میکردی چایی میوتو ک خوردی میرفتین میگفتین درد کلیه دارم فقط ی سر اومدیم ک دیدار تازه کنیم و خدافظ

استارتر شما گفتین که چندین بار زنگ زدن و شما دعوتشونو رد کردین خب هر کی باشه وقتی زنگ بزنه یه بار دع ...

بابا مگه ما گفتیم نمیایم؟ همون دفه اول که زنگ زدن شوهرم گفت باشه میایم

باز دوبار دیگه زنگ زدن گفت شام منتظریما بعد شوهرم گفت حتما میایم ولی چون خانمم زیاد حالش خوب نیس یکم دیرتر میایم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
شایدم اول میخواسته تدارک خوب ببینه ولی چند بار اینا گفتن میریم دوباره کنسل کردن که عصبی شدن و گفتن و ...

اتفاقا ما اصلا کنسل نکردیم همون بار اول که زنگ زدن گفتیم میایم

خودشون باز دو دفه دیگه زنگ زدن گفتن منتظریم شام

شوهرمم گفت حتما میایم ولی چون خانمم حالش خوب نیس یکم دیرتر میایم گفتن مشکلی نیس!

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
زن داییشم کلی ترگل ورگل کرده بود یه چایی اورد رفت کنار شوهرش نشست،ساعت ۹/۳۰ رفت که تازه برنج درست کن ...

خوب شما هم نمیخوردی یا کم میخوردی که بهش بربخوره خیلی جدی و سر سنگین برخورد میکردی

عزیزم ساعت ۹شب دیگه براشب نشینی رفتی احتمالافک کردن شام نمیریدچون دیررفتیداونم چیزی درست نکرده بازم ...

مگه شما صبر میکنید مهمون بیاد بعد غذا میزارید؟ متوجه نمیشم چرا همه میگن چون دیر رفته شام نزاشته 

امکان نداره آدم مهمون دعوت کنه بعد ساعت ۷ ۸ غذا بژاره که

اصلا ربطی نداره

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین